Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

dobře libore, tak si ho Ondra vyhonil...kdo z nás to nědělá že jowink.gif_icon_smich.gif

No však jo, jen ať si udělá dobře, ale pak ať tu nesvádí na mě, že já mám choutky :D

• Autor

ale ty jsi tu náš bu*ík on ne_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif on je honič...ty píchač165.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta :smich::smich:

• Autor

protože pršelo a ty jsi měl nagelovaný vlasy..._icon_smich.gif a chtěl jsi vidět mojí full ze vnitřbleh.gif

Upraveno od Marek

ále, co to tu zas vyprávíš :smich:

• Autor

nic než pravdu...ani křišťál nemůže být křišťálovější..._icon_smich.gif

• Autor

jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta _icon_smich.gif_icon_smich.gif

víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placeníbleh.gifbleh.gifbleh.gif_icon_smich.gif

jo :D ale kde si předtím ten křišťál měl to už neříkáš :D

• Autor

kde...schovanej na právech v plzni_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placeníbleh.gifbleh.gifbleh.gif_icon_smich.gif

:smich::smich::smich: Tak teď si mě pobavil :D Ale tak já chápu, že se tu stydíš říct, že si semnou chtěl být za dobře, tak si utíkal platit :D

• Autor

ne Libore, ale mám to známou servírku a nechtěl jsem mít kvůli tobě problém...víš....jako bez peněz to jde možná u vás na vesnici ale tady jsi byl BIG CITIbleh.gifbleh.gif

ale, najednou si tam měl známou :D A peněz jsem měl dost, přeci jen to byl začátek víkendu a ten víkend byl dlooouhej :D A CITY ;):p

• Autor

ne CITI......jo prachů jsi měl dost.....proč jsi mě na něco tedy nepopzval?????????wink.gif

• Autor

končím...tak čus zase někdy? kdy? nevím :)

tak když myslíš :D no protože si utíkal to platit dovnitř :D tak se měj .)

:smich::smich::palec2: No jako Ondro, zas to nesváděj na mě, ty si tu dnes začal s tím, že sis to udělal lol

no já ale mluvil o kávě Libore ;)

jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta :smich::smich:

no už to z vás leze ta vaše schůzka :palec2::prc::smich: :smich:

čau Libore,no taky jsem se teď musel udělat :palec2:

tak si to přečti tady ;)

no už to z vás leze ta vaše schůzka :palec2::prc::smich: :smich:

závidíš co? :pkol5

tak si to přečti tady ;)

no mělo tam být místo se si lol

závidíš co? :pkol5

no jako já celkově nejsem závistivej člověk a i 4% menšině tu lásku přeju :prc::smich:

kua škoda ze sem jel jak fretka dneska , co jsem to tak pročetl tak jsem přišel o slušnou guy zábavu :smich: :smich: :smich:

:D Máro zejtra to prozkoumám a doženu to , dneska na to seru :DD

Ondro : tak dík za radu , přej se to nějak vyřídilo samo :DD ( zejtra doženu moje resty :DD )

• Autor

jj..jirka s liborem se hádej kdo je větší řitopich _icon_smich.gif

Byli jste někdo v Brně na autosalonu? Má tam cenu jezdit?

Tak jsem to dnes proběhl, za 3 hod. jsem byl fertig. Řekl bych dost slabé, byly i lepší ročníky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.