Červen 7, 201015 r Autor protože pršelo a ty jsi měl nagelovaný vlasy... a chtěl jsi vidět mojí full ze vnitř Upraveno Červen 7, 201015 r od Marek
Červen 7, 201015 r Autor jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placení
Červen 7, 201015 r víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placení Tak teď si mě pobavil Ale tak já chápu, že se tu stydíš říct, že si semnou chtěl být za dobře, tak si utíkal platit
Červen 7, 201015 r Autor ne Libore, ale mám to známou servírku a nechtěl jsem mít kvůli tobě problém...víš....jako bez peněz to jde možná u vás na vesnici ale tady jsi byl BIG CITI
Červen 7, 201015 r ale, najednou si tam měl známou A peněz jsem měl dost, přeci jen to byl začátek víkendu a ten víkend byl dlooouhej A CITY
Červen 7, 201015 r Autor ne CITI......jo prachů jsi měl dost.....proč jsi mě na něco tedy nepopzval?????????
Červen 7, 201015 r No jako Ondro, zas to nesváděj na mě, ty si tu dnes začal s tím, že sis to udělal no já ale mluvil o kávě Libore
Červen 7, 201015 r jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta no už to z vás leze ta vaše schůzka :smich:
Červen 7, 201015 r závidíš co? no jako já celkově nejsem závistivej člověk a i 4% menšině tu lásku přeju
Červen 7, 201015 r kua škoda ze sem jel jak fretka dneska , co jsem to tak pročetl tak jsem přišel o slušnou guy zábavu :smich: Máro zejtra to prozkoumám a doženu to , dneska na to seru :DD Ondro : tak dík za radu , přej se to nějak vyřídilo samo :DD ( zejtra doženu moje resty :DD )
Červen 7, 201015 r Byli jste někdo v Brně na autosalonu? Má tam cenu jezdit? Tak jsem to dnes proběhl, za 3 hod. jsem byl fertig. Řekl bych dost slabé, byly i lepší ročníky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.