Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 dobře libore, tak si ho Ondra vyhonil...kdo z nás to nědělá že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 No však jo, jen ať si udělá dobře, ale pak ať tu nesvádí na mě, že já mám choutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ale ty jsi tu náš bu*ík on ne on je honič...ty píchač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) protože pršelo a ty jsi měl nagelovaný vlasy... a chtěl jsi vidět mojí full ze vnitř Editováno: 7. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ále, co to tu zas vyprávíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 nic než pravdu...ani křišťál nemůže být křišťálovější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jo ale kde si předtím ten křišťál měl to už neříkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 kde...schovanej na právech v plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 víš Libore, když jsem viděl že nemáš na zaplacení, tak jsem to celý zaplatil......ale měl jsi to říct rovnou aby nevznikla ta trapná situace.....při placení Tak teď si mě pobavil Ale tak já chápu, že se tu stydíš říct, že si semnou chtěl být za dobře, tak si utíkal platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ne Libore, ale mám to známou servírku a nechtěl jsem mít kvůli tobě problém...víš....jako bez peněz to jde možná u vás na vesnici ale tady jsi byl BIG CITI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ale, najednou si tam měl známou A peněz jsem měl dost, přeci jen to byl začátek víkendu a ten víkend byl dlooouhej A CITY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ne CITI......jo prachů jsi měl dost.....proč jsi mě na něco tedy nepopzval????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 končím...tak čus zase někdy? kdy? nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak když myslíš no protože si utíkal to platit dovnitř tak se měj .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 No jako Ondro, zas to nesváděj na mě, ty si tu dnes začal s tím, že sis to udělal no já ale mluvil o kávě Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jojojo, nevím kdo mě sváděl, koupil mi pití a zatáhnul do auta no už to z vás leze ta vaše schůzka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 čau Libore,no taky jsem se teď musel udělat tak si to přečti tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no už to z vás leze ta vaše schůzka :smich: závidíš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak si to přečti tady no mělo tam být místo se si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 závidíš co? no jako já celkově nejsem závistivej člověk a i 4% menšině tu lásku přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 kua škoda ze sem jel jak fretka dneska , co jsem to tak pročetl tak jsem přišel o slušnou guy zábavu :smich: Máro zejtra to prozkoumám a doženu to , dneska na to seru :DD Ondro : tak dík za radu , přej se to nějak vyřídilo samo :DD ( zejtra doženu moje resty :DD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jj..jirka s liborem se hádej kdo je větší řitopich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Byli jste někdo v Brně na autosalonu? Má tam cenu jezdit? Tak jsem to dnes proběhl, za 3 hod. jsem byl fertig. Řekl bych dost slabé, byly i lepší ročníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.