spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Ahoj Ondro, tak jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 hoj Libore,moc práce,lítám jako hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 čau , ta reklama nahoře mě už pěkně sere ( kua tam ostříkávaj polepenej prototyp a vyleze z toho normalka RSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 jj..jirka s liborem se hádej kdo je větší řitopich To máš nějaký popletený ne ?? Sem tu celej den nebyl :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Asi tak no, taky už mě sere ta reklama, a ještě jak je velká, jako kdyby jí nemohli hodit někam dolu, aby nebyla na očích furt Editováno: 8. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 jo libore presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 čau , ta reklama nahoře mě už pěkně sere ( kua tam ostříkávaj polepenej prototyp a vyleze z toho normalka RSka i mě to točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Asi tak no, taky už mě sere ta reklama, a ještě jak je velká, jako kdyby jí nemohli hodit někam dolu, aby nebyla na očích furt myslím že dolů to nepomůže,možná tak dát ji do prdele by pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 no mě hlavně sere, že celý forum to posune dolu a ve prostřed monitoru mi běhá furt dokola ta sračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 nějaká škodofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Spláchnout to do hajzlu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Máro : no Trutnov ... to je jak Hradec pro mě :DD Jak to vidíš ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Ondro - kapříci jsou na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 to po obědě zabalím a zítra to frčí k tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Jeeeah tak jak se znam se mi to tu bude valet :DD Je tam i nejaky lepidlo nebo je to na oboustrannce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 je to předchystaný,je tam origo oboustranka takže jen odmastíš a nalepíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Ty kráso tak to snad zvládnu i nepodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 určo joo,když jsem to stejný zvládl já tak ty taky určo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 sem rád že mi věříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 no hlavně to chce pořádně naměřit jak to jednou přiložíš tak už s tím moc nehneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 tak ja na to někoho zavolám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 myslíš třeba kominíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 sousedku :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 nějaká pěkná a klátitelná je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.