Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 a kam si ho dáš?? já bych si ho dal klidně napevno hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 ale motýl se ti nezamlouvá že...ty bys nákej ten ornament co??? bude to rameno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak je to lepší jak tygr, ale na mě je to moc barevný a nevím, zvíře bych si na tělo nedal, ale vím, že je to těžký si něco vybrat, je toho tolik, že nevíš co si dát, znám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 ty máš???? jaktože to neffíím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 jj, mám to bude tím, že jsi se asi neptala zkusím najít fotku a dám ti jí sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 to máš pravdu,neptala..ale když sme to řešili na FB tak si mi to mohl napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 mohl, ale nějak mi to nedošlo už to jdu hledat dám cigaretku a dám ti jí sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 jasan,počkám,žádný spěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 už jsem tady a tady to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 a joo,ted už vím..to sem už viděla na druhém foru,tuhle fotku si tam dával Janě.. rozmýšlel ses dlouho co zvolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 jj, dobře si pamatuješ rozhodoval jsem se až v salonu, když mi to byly dělat, takže defakto bez přípravy a docela narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 bolelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 ani ne, bylo to takový zvláštní, záleželo kde ti to tetovalo. dle mě to do svalu bolelo víc, jak proti kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 jj to sem četla že u kosti to bolí víc..no sem na sebe zvědavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak to mě ne, mě právě víc do svalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak záleží na člověku a do dalšího jít nechceš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 teď už bych šel a hlavně, když jsem měl tohle tak týden, tak už jsem si říkal, že jsem si měl dát větší, že je tohle docela malý, ale když mi to říkala v salonu, tak jsem to nechtěl ani slyšet a pak jsem na to přišel sám a kdyby šel vrátit čas, tak to udělám hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Dobré ráno....kuava to je pažááák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 dobré ráno, tady taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 pic --- tady taky Ondro co kapříci ?? už připluli ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 dobré den.....jmenuju se Marek...chcete mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 pic --- tady taky Ondro co kapříci ?? už připluli ?? jj už jo co tobě už to došlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 ještě nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 no u nás už pošta byla tak doufám že to někam nevrazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tak jak po o?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.