baris Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 nazdár Po o je výborně, byl kuřecí řízeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 asi bude pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 asi bude pršet tady je dusno hrozný,pfůůj mohlo by..ale zítra nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 nazdár Po o je výborně, byl kuřecí řízeček no já měl 3 cereály a k tomu lučinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 nejaky bramborovy kokotiny a k tomu 3x birrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 jdu do .... umrit nekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tak co došlo to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tady je dusno hrozný,pfůůj mohlo by..ale zítra nesmí hlavně nesmí pršet v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 já vím,máte sraz co že ještě nechrupkáš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 to máme, ale není to nic tak důležitého, aby nemohlo pršet, spíš kvůli něčemu jinému ještě je čas, ale už za chvilku půjdu, ještě musím do spršky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 jééé můžu jít s tebou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 pojď. rád uvítám společnost, aspň se tam nebudu nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 jo..a od tý tvojí pak dostanu po čumáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 neboj nedostaneš za 1. jsem tady už druhý den úplně sám za 2. já rád společnost, takže se není čeho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 a nedáme radši vanu???každej by šel na jeden konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 můžeme, je tam aspoň víc místa a je to i lepší a proč každej na jeden konec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tak utíkej napouštět vodu ..takže oba spolu na jedné straně??no wau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tak já jdu a jsem zvědav jestli přijdeš a jestli ne, tak budu moc smutnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 takovýhle nabídce se přece nedá odmítnout....takže už utíkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 dobře. a nenech mě dlouho čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 ještě že sem zhubla..nebudu tě tolik umačkávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 prosím tě, na to já vůbec nehraju hlavně přijď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 tak ted nevim..na co nehraješ?na to že bych měla nákej ten špíček nebo na to mačkání se ktobě ve vaně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 na ty špíčky kde jsi byla, čekal jsem takovou dobu, až úplně vychladnula dobré pařákové ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.