Červen 11, 201015 r no u moře bych se nejraději už válel no asi se začnu pomalu dívat po nějaký dovči
Červen 11, 201015 r pešíř co se dá dělat, snad příště už bude lepší konstelace hvězd co by jsi Ondro chtěl, v tomhle vedru
Červen 11, 201015 r no u moře bych se nejraději už válel no asi se začnu pomalu dívat po nějaký dovči jo, my užplá nujeme dovču
Červen 11, 201015 r pešíř co se dá dělat, snad příště už bude lepší konstelace hvězd co by jsi Ondro chtěl, v tomhle vedru tak já tu mám velmi příjemně,ale když vylezu ven před prodejnu tak je to jako kdybych dostal fošnou přes hlavu
Červen 11, 201015 r hele je tam nějaký přesný místo nebo je to jedno .. já myslím že to je jedno,ale dal bych to nějak do středu,prostě tam kde nastupuješ
Červen 11, 201015 r Zatím máme v plánu Rhodos, ale autem seš kamikadze....by mě mohlo ohrát řídit min 24 hodin
Červen 11, 201015 r seš kamikadze....by mě mohlo ohrát řídit min 24 hodin je to dena půl cesty no, ale bedeme se střídat a hlavně nejedeme fábkou bez klimatizace Upraveno Červen 11, 201015 r od baris
Červen 11, 201015 r to jo, ale my bereme jako dovolenou už tu cestu, jedeme třema autama, takže by to mělo bejt fajn No ještě nemáme naplánováno kude pojedem, ale něco mezi 2500 - 3000 km to tak odhaduju a to samí pak zpět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.