spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 dneska venku nádherný počasí,né jak včera když jsem musel v tom dešti na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Tak sem si to dneska dal taky na :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no a jak se jelo:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 doufám že líp jak mě včera v tom dešti,není nic lepšího a krásnějšího jet v kraťasích a tričku v dešti na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 No tady bylo celkem zima vcera - takze v tech kratasech + tricku sem celkem mrznul Ale dneska to šlo, pěkně sem se nabalil a vyrazil Coveče za hodku sem byl v praze :DD je to taky nejaka upravena verze - takze to sviští 75 :DD / tak to celkem jelo :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tak pokud to jede 75 tak to je v poho ,a jakou máš helmu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/203541-prodej-skodovky-tahne-hlavne-cina.html no ještě že ta Čína je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 takovoudle Normalni takovou tu celoplexi vepredu :DD neco takoveho :DD helma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tak ta je hustá,tu chci,kde ji prodávaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 já mám takovej typ přilby,otevřená v vyjížděcím velkým plexi...něco podobnýho jako je na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 čus kucí, už jste viděli tohle ? docela jí je škoda. a možná to i bolelo, pač neměl bag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 ondro tady sem to nasel http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2007/12/skull_helmet.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Peši nechce se to otevřít .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Nazdár Jirko, to musíš mít facebook, aby se ti to otevřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Ta lebka je fakt drsná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 mam fb -- ale nejak se mi kousnul ucet ( nevim heslo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Tak to je smůla no, ale o nic si nepřišel, je tam stejná fotka rozstřelený Axonky, jako je tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 čus kucí, už jste viděli tohle ? docela jí je škoda. a možná to i bolelo, pač neměl bag čau,mě to nic neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 brý den..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Nazdár Jirko, to musíš mít facebook, aby se ti to otevřelo čau Libore tak to já mám jedině fuckbook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Ta lebka je fakt drsná kdyby to stálo do litru tak si ji koupím,vypadá opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 brý den..... čau,sem chodíš poslední dobou jak na velkou néé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 nemám tolik času...jako vy spameři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 jenom nekecej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.