spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 já usilovně pracuji ale snažím se tu pořád přispívat,jsem zodpovědný člen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tenhle nemá chybu..nevím jestli jsem ho sem už nedal # # # Na třináctém poschodí hoří. Přijedou hasiči, nachystají plachtu a # chytají # # # skákající lidi. První skáče cikán. Těsně předtím než dopadne, hasiči # uhnou # # # s plachtou. Jeden z nich křičí: "Hééj, ty spálené nám sem nehažte!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 já jsem zase zodpovědný pracovník....člen ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Máro jestli ty sis nenašel nějakou bokovku a tak to teď šidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 nene....ale to víš, všechno už znám...vím....a jsou tu je ty stejný ksichty........: LIBOR, JIRKA, ONDRA ............toť vše.....a sem tam se sem někdo zatoulá jako já..nebo vlasta či standa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 No to víš ... to už jiný nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 já vím......koukám na fotbal...a hraju na VUVUZELU takže mizím...spameři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 jj jak píšeš Jirko,jiný to asi už moc nebude....bychom asi měli teda udělat nějakej velkej sraz naší hospy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tenhle nemá chybu..nevím jestli jsem ho sem už nedal # # # Na třináctém poschodí hoří. Přijedou hasiči, nachystají plachtu a # chytají # # # skákající lidi. První skáče cikán. Těsně předtím než dopadne, hasiči # uhnou # # # s plachtou. Jeden z nich křičí: "Hééj, ty spálené nám sem nehažte!" TY NEMÁŠ RÁD ROMY?????? PROČ??? Jsou pracovití, hodní, jen tmavší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 jj jak píšeš Jirko,jiný to asi už moc nebude....bychom asi měli teda udělat nějakej velkej sraz naší hospy to bych bral...a přijel bych Vám ukázat mojí FULLku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 já jsem zase zodpovědný pracovník....člen ne kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 TY NEMÁŠ RÁD ROMY?????? PROČ??? Jsou pracovití, hodní, jen tmavší... oni nejsou romové,jsou to cigáni...i tak se radši sami nazývají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Hele kucí tak to můžem nějak domluvit :DD Jestli nás bude pět tak se složíme kdekoliv :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tak pa koloušči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Olala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 to bych bral...a přijel bych Vám ukázat mojí FULLku no já myslím že bychom se na to všichni strašně moc těšili....svezl bys nás v ní taky třebas až bychom ji pořádně prohlídli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 ale jen koukat NEŠAHAT... a nebru stopaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Hele kucí tak to můžem nějak domluvit :DD Jestli nás bude pět tak se složíme kdekoliv :DD třeba v Márově "full!ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no tak to uplne nevim sice má combíka ale myslim že by měl problém se tam složit mára sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 se to tu pěkně rozjelo taky kdy a kde bude sraz? co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no tak to uplne nevim sice má combíka ale myslim že by měl problém se tam složit mára sám si vezme karimatku a spacák a fullku nechá nám ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 to už zní jako plán Ondro :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Standíku děkuju za komentář jinak si užij dnešní den a sraz snad vám vydrží počasí,má pršet a tady už jsou mraky ale s tetováním ted stejně nemůžu na sluníčko,tak mi to je jedno..večer se zas sejdem ve vaně jo?? děkuji, já taky na sluníčko nemohl. pomáhá když si to budeš mazat tělovým mlíkem a s tebou ve vaně?? nevím, nevím, minule jsi mě dost zklamala, to se budeš muset hodně snažit, abych si to rozmyslel a šel s tebou hmm tak vidim že ne no tak nic dám solovku ve sprše Standíííí byla jsi tam nakonec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 kua ste si spletli cimru nE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no myslím že takto se můžeme předběžně i domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.