Červen 18, 201015 r Hoj , došla - ale jak vidíš sem dost vytíženej ... je to nějaká spešl fólie ... ?
Červen 18, 201015 r já z vás nemůžu Ondro, tak si jí kup, určitě to nebude nic drahýho říkáš že není drahá jo?? kolik stála ta tvoje??
Červen 18, 201015 r Hoj , došla - ale jak vidíš sem dost vytíženej ... je to nějaká spešl fólie ... ? aha, já to tušil, že nemáš pro samou práci čas nn, není. je to černá lesklá
Červen 18, 201015 r No Ondro jedina vada toho celkem zajimavyho navodu je mnozstvi pouziti :DD Libore mi nic ... bohuzel nic pro tebe .. je to tu samej heterak :DD tj....jak budu sám doma to brubnu a dám vědět
Červen 18, 201015 r neznám ji,jsem tu vagínu dostal, takže ceny fakt netuším joo taaak to si měl říct rovnou
Červen 18, 201015 r Stando ne že bych ti nechtěl pomoct jo ... v tomto případě bude jednodušší se obrátit na někoho kdo to běžně dělá. Já vim prd a mat. neskladujem ( kupuje se na danný kšeft ) zkus se podivat tady logosign
Červen 18, 201015 r Projel sem pár vzorníku ale všechno bílé / barvi jsou akorát křiklavé.. Počky zkusim cinknoout samolepkáře ještě.
Červen 18, 201015 r já tu ležím v horečkách a ty tu do mě takhle rejpeš, že se nestydíš to bych chtěl vidět, jak můžeš ležet v horečkách a být na foru to ti moc špatně není
Červen 18, 201015 r tak se nám taky s něčím pochlub jen kdyby bylo s čím, ležím chcíplej na postely a pujdu nejspíš spát
Červen 18, 201015 r Stando v pondělí bude u mě .... nějakej odřez - maj to tam ... černá lesklá folie ... tak ti dám echo až to přijede
Červen 18, 201015 r já tu ležím v horečkách a ty tu do mě takhle rejpeš, že se nestydíš jako vůbec...kdybych měl násadu od smetáku tak do tebe klidně budu šťouchat
Červen 18, 201015 r jo, jdi se vysrat já jdu spát, tak zatím čau hele ale tu vagínu už nechej na pokoji
Červen 18, 201015 r Stando v pondělí bude u mě .... nějakej odřez - maj to tam ... černá lesklá folie ... tak ti dám echo až to přijede super, pošlu ti o víkendu kolik mají sloupky, ale neměli by být tak velký, že bych na ně potřeboval 3m2 ( teda snad )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.