baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 jo, to jde vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 hejhola JIrko, poslal jem ti sms, došla ti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Hoj , došla - ale jak vidíš sem dost vytíženej ... je to nějaká spešl fólie ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 já z vás nemůžu Ondro, tak si jí kup, určitě to nebude nic drahýho říkáš že není drahá jo?? kolik stála ta tvoje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 nemám, takže ceny fakt netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Hoj , došla - ale jak vidíš sem dost vytíženej ... je to nějaká spešl fólie ... ? aha, já to tušil, že nemáš pro samou práci čas nn, není. je to černá lesklá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 No Ondro jedina vada toho celkem zajimavyho navodu je mnozstvi pouziti :DD Libore mi nic ... bohuzel nic pro tebe .. je to tu samej heterak :DD tj....jak budu sám doma to brubnu a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 kluci nemátě někdo na autě předni vzpěry na kapotu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 neznám ji,jsem tu vagínu dostal, takže ceny fakt netuším joo taaak to si měl říct rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 já tu ležím v horečkách a ty tu do mě takhle rejpeš, že se nestydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Stando ne že bych ti nechtěl pomoct jo ... v tomto případě bude jednodušší se obrátit na někoho kdo to běžně dělá. Já vim prd a mat. neskladujem ( kupuje se na danný kšeft ) zkus se podivat tady logosign Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Libore ty seš kacal Kdyby ti to nebylo příjemný tak sem ani nepáchneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 tak nuda viď, tak čtu aspoň ty vaše plky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 v poho Jirko, proto se raději ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Projel sem pár vzorníku ale všechno bílé / barvi jsou akorát křiklavé.. Počky zkusim cinknoout samolepkáře ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 tak nuda viď, tak čtu aspoň ty vaše plky tak se nám taky s něčím pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 já tu ležím v horečkách a ty tu do mě takhle rejpeš, že se nestydíš to bych chtěl vidět, jak můžeš ležet v horečkách a být na foru to ti moc špatně není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 tak se nám taky s něčím pochlub jen kdyby bylo s čím, ležím chcíplej na postely a pujdu nejspíš spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Stando v pondělí bude u mě .... nějakej odřez - maj to tam ... černá lesklá folie ... tak ti dám echo až to přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 jen kdyby bylo s čím, ležím chcíplej na postely a pujdu nejspíš srát No vidíš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 jo, jdi se vysrat já jdu spát, tak zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 já tu ležím v horečkách a ty tu do mě takhle rejpeš, že se nestydíš jako vůbec...kdybych měl násadu od smetáku tak do tebe klidně budu šťouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 jo, jdi se vysrat já jdu spát, tak zatím čau hele ale tu vagínu už nechej na pokoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Stando v pondělí bude u mě .... nějakej odřez - maj to tam ... černá lesklá folie ... tak ti dám echo až to přijede super, pošlu ti o víkendu kolik mají sloupky, ale neměli by být tak velký, že bych na ně potřeboval 3m2 ( teda snad ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 posle prej nejakej kus :DD tak uvidime snad to bude stacit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.