Červen 22, 201015 r Takže si to takhle poznal, asi věštíš z kolulí co? Libore ty zase z umělí vagíny každej jsme nějakej :DD
Červen 22, 201015 r Libore ty zase z umělí vagíny každej jsme nějakej :DD počkej,to nejsou koule.....
Červen 22, 201015 r asi se mu přitížilo :DD - Ondro toho Serje asi nedáme :DD Upraveno Červen 22, 201015 r od Evers
Červen 22, 201015 r asi se mu přitížilo :DD - Ondro toho Serje asi nedáme :DD no tvl,já na to úplně zapoměl...se musím mrknout kdy to bude
Červen 22, 201015 r Kua mě je s váma tak dobře :DD Kdyby is mě tak vášila moje stará alespoň z poloviny jako vy :DD
Červen 22, 201015 r no doufám že jen chlapsky jj takhle nějak asi http://www.dailymotion.com/video/x82fp_rammstein-mann-gegen-mann
Červen 22, 201015 r Kua mě je s váma tak dobře :DD Kdyby is mě tak vášila moje stará alespoň z poloviny jako vy :DD myslím že kdyby si tu přečetla ty krásný věci co tu píšeme tak určo jooo
Červen 22, 201015 r :smich: Ta kdyby věděla co tu píšeš, tak by si tě teprve vážila si napsal to samý,akorát sem si to nepřečetl než jsem to sem vrznul já,ale vidím že máš stejnej názor
Červen 22, 201015 r myslíš jo ? Tak já jí řeknu ať sem zaskočí jj budeme rádi a když by měla třeba nějakej problém tak si myslím že i dobře umíme poradit
Červen 22, 201015 r vy jste pro mě uplná inspirace jj to si myslím taky,musíme se kuava někde sejít a trošku pokecat,myslím že naživo budem taky hodně sehraní
Červen 22, 201015 r jj budeme rádi a když by měla třeba nějakej problém tak si myslím že i dobře umíme poradit tak o tom žádná, od toho tu jsme
Červen 22, 201015 r jj to si myslím taky,musíme se kuava někde sejít a trošku pokecat,myslím že naživo budem taky hodně sehraní Tak jestli se někdy uzkuteční ten sraz hospody, tak to bude hodně zajímavý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.