Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Takže si to takhle poznal, asi věštíš z kolulí co? Libore ty zase z umělí vagíny každej jsme nějakej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Takže si to takhle poznal, asi věštíš z kolulí co? Libore co to je kolulí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Libore ty zase z umělí vagíny každej jsme nějakej :DD počkej,to nejsou koule..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) asi se mu přitížilo :DD - Ondro toho Serje asi nedáme :DD Editováno: 22. Červen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jé, vy jste blbci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 ano přiznávám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Tak to tě ctí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 asi se mu přitížilo :DD - Ondro toho Serje asi nedáme :DD no tvl,já na to úplně zapoměl...se musím mrknout kdy to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Já vim sem charakter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jé, vy jste blbci víš že to tak nemyslíme,my tě máme tak chlapsky rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 no doufám že jen chlapsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Já vim sem charakter jo to jsi Jiříčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Kua mě je s váma tak dobře :DD Kdyby is mě tak vášila moje stará alespoň z poloviny jako vy :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :smich: Ta kdyby věděla co tu píšeš, tak by si tě teprve vážila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 myslíš jo ? Tak já jí řeknu ať sem zaskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 no doufám že jen chlapsky jj takhle nějak asi http://www.dailymotion.com/video/x82fp_rammstein-mann-gegen-mann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Kua mě je s váma tak dobře :DD Kdyby is mě tak vášila moje stará alespoň z poloviny jako vy :DD myslím že kdyby si tu přečetla ty krásný věci co tu píšeme tak určo jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :smich: Ta kdyby věděla co tu píšeš, tak by si tě teprve vážila si napsal to samý,akorát sem si to nepřečetl než jsem to sem vrznul já,ale vidím že máš stejnej názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 vy jste pro mě uplná inspirace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 myslíš jo ? Tak já jí řeknu ať sem zaskočí jj budeme rádi a když by měla třeba nějakej problém tak si myslím že i dobře umíme poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 vy jste pro mě uplná inspirace jj to si myslím taky,musíme se kuava někde sejít a trošku pokecat,myslím že naživo budem taky hodně sehraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 myslíš jo ? Tak já jí řeknu ať sem zaskočí už tu měla dávno být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jj budeme rádi a když by měla třeba nějakej problém tak si myslím že i dobře umíme poradit tak o tom žádná, od toho tu jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jj to si myslím taky,musíme se kuava někde sejít a trošku pokecat,myslím že naživo budem taky hodně sehraní Tak jestli se někdy uzkuteční ten sraz hospody, tak to bude hodně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.