Červen 22, 201015 r Myslíte že bude bžundička jo ? Nevim no .. trochu se bojim že by jste ji poradili nějaký úchylárny a já bych to pak doma musel chtě nechtě praktikovat
Červen 22, 201015 r Tak jestli se někdy uzkuteční ten sraz hospody, tak to bude hodně zajímavý hlavně musíš vzít tu vagínu ať si taky užijeme
Červen 22, 201015 r Tak jestli se někdy uzkuteční ten sraz hospody, tak to bude hodně zajímavý hlavně musíš vzít tu vagínu ať si taky užijeme
Červen 22, 201015 r Ondro ses nějak rozjel :DD že by další káva :DD Tak to zase uklidni :DD Libore tě vykopli od kamer jo ??
Červen 22, 201015 r tak o tom žádná, od toho tu jsme jj já rád poradím s nějakou vychytávkou do života,nebo i nějaké to životní moudro
Červen 22, 201015 r hlavně musíš vzít tu vagínu ať si taky užijeme žádnou nemám! Takže si jí můžeš jedině koupit
Červen 22, 201015 r Ty vole jeden mam spousta nápadů koho vzít sebou :prc: ale ani jednou si mě nenapadnul ty :DD
Červen 22, 201015 r Ondro ses nějak rozjel :DD že by další káva :DD Tak to zase uklidni :DD Libore tě vykopli od kamer jo ?? mám dneska nějakou výbornou náladu........no uvidím jak dlouho mi vydrží
Červen 22, 201015 r žádnou nemám! Takže si jí můžeš jedině koupit kdybys nekecal,prvně se nám chlubíš jakej seš borec a kolikrát si jí to udělal a teď budeš tvrdit že žádnou nemáš ..teda Libore to se nedělá
Červen 22, 201015 r Ty vole jeden mam spousta nápadů koho vzít sebou :prc: ale ani jednou si mě nenapadnul ty :DD no mě brát nemusíš, já se dopravím sám Stačí když to budeš cálovat
Červen 22, 201015 r kdybys nekecal,prvně se nám chlubíš jakej seš borec a kolikrát si jí to udělal a teď budeš tvrdit že žádnou nemáš ..teda Libore to se nedělá hele, tebe ta umělá vagína nějak láká Nevím kdes tohle slyšel, ale odemě určitě ne
Červen 22, 201015 r Myslíte že bude bžundička jo ? Nevim no .. trochu se bojim že by jste ji poradili nějaký úchylárny a já bych to pak doma musel chtě nechtě praktikovat no myslím že ode mě by se nic perverzního nedozvěděla
Červen 22, 201015 r Co tak pronajmou chajdu na víkend ??? chajda tak ta vypadá dobře...nejvíc mě zaujalo kouření v objektu ee...to asi orálek jen před chajdou,coo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.