Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Ondro , nějak se mi tomu nehcce věřit. Mě si nepresvědčil Libore - platí se akorát za děvky A to bys určo bejt nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 No já sem Ondro nekuřák ale jestli ti vadí že budeš klečet venku na dlažbě tak se najde něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 tak kurnik nejsme nejaka socky aby jsme sedeli v kempu u ohniště ne ? si myslím...a smrdět ohněm taky nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 hele, tebe ta umělá vagína nějak láká Nevím kdes tohle slyšel, ale odemě určitě ne vyzkoušet se musí všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Libore kua nejseš mladej na zapomínání ??? Si o tom mlel včera celej den .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 No já sem Ondro nekuřák ale jestli ti vadí že budeš klečet venku na dlažbě tak se najde něco jiného taky jsem nekuřák..cigára ani živý ptáky do huby neberu ...max.nějakou zeleninku občas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Libore kua nejseš mladej na zapomínání ??? Si o tom mlel včera celej den .. jj taky se mi zdá,včera o tom pořád básnil a teď dělá že vůbec neví o co go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 taky jsem nekuřák..cigára ani živý ptáky do huby neberu ...max.nějakou zeleninku občas Třeba pórek jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jedinej kdo o tom básnil byl Ondrášek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Ondro , nějak se mi tomu nehcce věřit. Mě si nepresvědčil Libore - platí se akorát za děvky A to bys určo bejt nechtěl joo, děvky můžeš zaplatit taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Myslim že vaginální maratonec seš tady ty :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 vyzkoušet se musí všechno tak přeju hodně zábavy, já radši zůstanu u živejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jak teda víš že je to zábavné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 když se na to tak těší, tak to asi pro něj zábava bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Třeba pórek jo ? ee jinou zeleninku s obsahem vitamínu THC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jak teda víš že je to zábavné ? dobře ty :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 když se na to tak těší, tak to asi pro něj zábava bude živou opíchat aby měla orgasmus umí každej...........ale umělou to už musíš být třída 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 ee jinou zeleninku s obsahem vitamínu THC jo tyydle vitamíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :smich: Tak jestli tu umělou přivedeš k orgáči, tak to fakt kloubouk dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 kua proč já si to představil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 No ty vole :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 ježiš maria to nejde zastavit :smich: kua si mě uplně dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Ty máš teda hodně úchylný představy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Libore bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) No bude to tak nejspíš lepší :smich: Editováno: 22. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.