Červen 22, 201015 r Ondro , nějak se mi tomu nehcce věřit. Mě si nepresvědčil Libore - platí se akorát za děvky A to bys určo bejt nechtěl
Červen 22, 201015 r No já sem Ondro nekuřák ale jestli ti vadí že budeš klečet venku na dlažbě tak se najde něco jiného
Červen 22, 201015 r tak kurnik nejsme nejaka socky aby jsme sedeli v kempu u ohniště ne ? si myslím...a smrdět ohněm taky nechci
Červen 22, 201015 r hele, tebe ta umělá vagína nějak láká Nevím kdes tohle slyšel, ale odemě určitě ne vyzkoušet se musí všechno
Červen 22, 201015 r No já sem Ondro nekuřák ale jestli ti vadí že budeš klečet venku na dlažbě tak se najde něco jiného taky jsem nekuřák..cigára ani živý ptáky do huby neberu ...max.nějakou zeleninku občas
Červen 22, 201015 r Libore kua nejseš mladej na zapomínání ??? Si o tom mlel včera celej den .. jj taky se mi zdá,včera o tom pořád básnil a teď dělá že vůbec neví o co go
Červen 22, 201015 r taky jsem nekuřák..cigára ani živý ptáky do huby neberu ...max.nějakou zeleninku občas Třeba pórek jo ?
Červen 22, 201015 r Ondro , nějak se mi tomu nehcce věřit. Mě si nepresvědčil Libore - platí se akorát za děvky A to bys určo bejt nechtěl joo, děvky můžeš zaplatit taky
Červen 22, 201015 r když se na to tak těší, tak to asi pro něj zábava bude živou opíchat aby měla orgasmus umí každej...........ale umělou to už musíš být třída
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.