spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 kua proč já si to představil :smich: jj vím hoodně rajcovní představa ,taky jak to tu teď čtu tak se chlámu až mě tečou slzy když si představuju jak jí to dělám a vy dva na mě čumíte :_icon_smich2: :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Když myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :smich: Tak jestli tu umělou přivedeš k orgáči, tak to fakt kloubouk dolu tak nejsem žádný máslo......já když se do nečeho pustím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 to nebude v "prdel" tohle smrdí guinessovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jj vím hoodně rajcovní představa ,taky jak to tu teď čtu tak se chlámu až mě tečou slzy když si představuju jak jí to dělám a vy dva na mě čumíte :_icon_smich2: :_icon_smich2: :smich: :smich: no rozhodně bych na tebe nekoukal, to bych asi nerozdejchal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 to nebude v "prdel" tohle smrdí guinessovkou :smich: tak dneska se se tu fakt řežu smíchy :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 To já taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 to nebude v "prdel" tohle smrdí guinessovkou to třeba pak o nás udělaj nějakou reportáž budeme v tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 proč pořád v množnym čísle :DD ... tohle musíš zvládnou sám borče na to já nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :smich: :smich: no rozhodně bych na tebe nekoukal, to bych asi nerozdejchal ale nedělěj hérečku Libore...vím že by se mi chtěl u toho dívat do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 spíš do "oka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 to třeba pak o nás udělaj nějakou reportáž budeme v tv To vidím ten titulkek: Ondřej a jeho umělá vagína. Podaří se mu to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 proč pořád v množnym čísle :DD ... tohle musíš zvládnou sám borče na to já nemám vy jste můj asistenční tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 ale nedělěj hérečku Libore...vím že by se mi chtěl u toho dívat do očí Tak to víš špatně to já bych si radši užíval s živou vagínou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 spíš do "oka" Koukám, že už to máš promyšlený, ty Ondru podpoříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 vy jste můj asistenční tým jiřík to zvládne sám, když má ty představy, tak ti může i radit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 To vidím ten titulkek: Ondřej a jeho umělá vagína. Podaří se mu to? bych to viděl spíše na titulek: První člověk co dokázal aby se do něj zamilovala umělá vagína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 bych to viděl spíše na titulek: První člověk co dokázal aby se do něj zamilovala umělá vagína :smich: :smich: moc předbíháš kámo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Možná bys měl ale doma větší klid než takhle :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jo to by asi měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 i kdyz by to pak byl milostnej trojúhelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 tak to už by pak ženskou nepotřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 No libore nechci se pouštět do zbytečnejch detailů , ale nevim jak by mu umělka porodila třeba synka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 NO tak když jí Ondra zvládne udělat, tak by tohle taky neměl bejt pro něj problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.