Červen 22, 201015 r kua proč já si to představil :smich: jj vím hoodně rajcovní představa ,taky jak to tu teď čtu tak se chlámu až mě tečou slzy když si představuju jak jí to dělám a vy dva na mě čumíte :_icon_smich2: :_icon_smich2:
Červen 22, 201015 r :smich: Tak jestli tu umělou přivedeš k orgáči, tak to fakt kloubouk dolu tak nejsem žádný máslo......já když se do nečeho pustím......
Červen 22, 201015 r jj vím hoodně rajcovní představa ,taky jak to tu teď čtu tak se chlámu až mě tečou slzy když si představuju jak jí to dělám a vy dva na mě čumíte :_icon_smich2: :_icon_smich2: :smich: :smich: no rozhodně bych na tebe nekoukal, to bych asi nerozdejchal
Červen 22, 201015 r to nebude v "prdel" tohle smrdí guinessovkou :smich: tak dneska se se tu fakt řežu smíchy :palec2:
Červen 22, 201015 r to nebude v "prdel" tohle smrdí guinessovkou to třeba pak o nás udělaj nějakou reportáž budeme v tv
Červen 22, 201015 r :smich: :smich: no rozhodně bych na tebe nekoukal, to bych asi nerozdejchal ale nedělěj hérečku Libore...vím že by se mi chtěl u toho dívat do očí
Červen 22, 201015 r to třeba pak o nás udělaj nějakou reportáž budeme v tv To vidím ten titulkek: Ondřej a jeho umělá vagína. Podaří se mu to?
Červen 22, 201015 r proč pořád v množnym čísle :DD ... tohle musíš zvládnou sám borče na to já nemám vy jste můj asistenční tým
Červen 22, 201015 r ale nedělěj hérečku Libore...vím že by se mi chtěl u toho dívat do očí Tak to víš špatně to já bych si radši užíval s živou vagínou
Červen 22, 201015 r vy jste můj asistenční tým jiřík to zvládne sám, když má ty představy, tak ti může i radit :smich:
Červen 22, 201015 r To vidím ten titulkek: Ondřej a jeho umělá vagína. Podaří se mu to? bych to viděl spíše na titulek: První člověk co dokázal aby se do něj zamilovala umělá vagína
Červen 22, 201015 r bych to viděl spíše na titulek: První člověk co dokázal aby se do něj zamilovala umělá vagína :smich: :smich: moc předbíháš kámo lol
Červen 22, 201015 r No libore nechci se pouštět do zbytečnejch detailů , ale nevim jak by mu umělka porodila třeba synka:D
Červen 22, 201015 r NO tak když jí Ondra zvládne udělat, tak by tohle taky neměl bejt pro něj problém
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.