Červen 24, 201015 r řeším problémy s dopravou a špatné dodání umělé vagíny takže samý soukromý problémy Tak to mě mrzí Ondro, snad to brzy vyřešíš a budeš spokojenej.
Červen 24, 201015 r Tak to mě mrzí Ondro, snad to brzy vyřešíš a budeš spokojenej. jj taky mě to sere Libore,odkud sis tu vagínu nechal posílat ty??Cityrelax??
Červen 24, 201015 r kdyby jste někdo o někom věděl, zatím předběžně, budu prodávat svůj sníženej podvozek -35/35 na fábii
Červen 24, 201015 r jj taky mě to sere Libore,odkud sis tu vagínu nechal posílat ty??Cityrelax?? Nemám přehled o těhle obchodech, protože žádnou nemám
Červen 24, 201015 r nehraj tu na cucaka .. jak prazdniny prázdniny no tvl záda má otlačený od aktovky a bude si s náma tady tykat
Červen 24, 201015 r prázdniny no tvl záda má otlačený od aktovky a bude si s náma tady tykat chceš mi vykat? není problém Ale tak aktovku už nenosím, spíš nb
Červen 24, 201015 r prázdniny no tvl záda má otlačený od aktovky a bude si s náma tady tykat :smich: tak tak .. a ještě to zacálujem
Červen 24, 201015 r tak to je jasný ne, vy jste pracující lid, tak máte peněz dost, tak tu chatu cálnete
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.