spineshank Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 řeším problémy s dopravou a špatné dodání náhr.dílů takže samý pracovní problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 hlavne to neprehanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 neboj,to nemám v plánu jen je všechny preventivně pojebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 řeším problémy s dopravou a špatné dodání umělé vagíny takže samý soukromý problémy Tak to mě mrzí Ondro, snad to brzy vyřešíš a budeš spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Si fakt trapák Libore lol lol :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 já vííííííím :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 pořád se válíš doma nebo už si táhnul do fachy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 mám prázdniny Ale zejtra jdu no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 nehraj tu na cucaka .. jak prazdniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 krásný letní prázdniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 na to se tu nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 NO jo, tak tady už to máte všichni zasebou Já si ještě poslední užiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Kdo ma na vas porad platit lemplove liny ... .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 ehmmm..... tak třeba ....... TY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Tak to mě mrzí Ondro, snad to brzy vyřešíš a budeš spokojenej. jj taky mě to sere Libore,odkud sis tu vagínu nechal posílat ty??Cityrelax?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 kdyby jste někdo o někom věděl, zatím předběžně, budu prodávat svůj sníženej podvozek -35/35 na fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Stando a kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 jj taky mě to sere Libore,odkud sis tu vagínu nechal posílat ty??Cityrelax?? Nemám přehled o těhle obchodech, protože žádnou nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 nehraj tu na cucaka .. jak prazdniny prázdniny no tvl záda má otlačený od aktovky a bude si s náma tady tykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 prázdniny no tvl záda má otlačený od aktovky a bude si s náma tady tykat chceš mi vykat? není problém Ale tak aktovku už nenosím, spíš nb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Jirko za 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 prázdniny no tvl záda má otlačený od aktovky a bude si s náma tady tykat :smich: tak tak .. a ještě to zacálujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak to je jasný ne, vy jste pracující lid, tak máte peněz dost, tak tu chatu cálnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 ano hovniválem prodej fábku a budeš mít na kalbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.