Červenec 2, 201015 r Ty jo, Stando, já jsem si teď uvědomil, že jsem zapoměl změřit to lízo pro tebe, tak dnaska až budu v garáži ti to změřím
Červenec 2, 201015 r To já zatím taky, ale je lepší před večerem je trošku zchladit tak to budu muset asi do spršky
Červenec 2, 201015 r Hele to lizo z cupry sedi i na FII ? Libore ja se neparim - nemam potni žlázy já to chci právě zkusit jestli by šlo na Rooma
Červenec 2, 201015 r Hele to lizo z cupry sedi i na FII ? Libore ja se neparim - nemam potni žlázy to nevadí, ale stejně je máš vařený
Červenec 2, 201015 r no jo, jen si počkej na tu sobotu, jak si říkal, to si to tvoje koule pěkně užijou
Červenec 7, 201015 r zdravím všechyn přítomné i nepřítomné po prodlouženém víkendu a teď zase hezky pátky do pracovního procesu
Červenec 7, 201015 r Čau Jiříku Kluci, mám dotaz, nedával dolu někdo ten chrom z mřížky, nevím čím to seškrábat dolu
Červenec 7, 201015 r čau, jasně, u FI. O krumpáči jsem taky přemýšlel, ale tak jestli někdo nemá lepší nápad Potřebuju to nějak seškrábnout, abych to pak mohl nalakovat, a nevím jak ta chrom. vrstva pujde dolu, tak jestli to tu už někdo nesundával
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.