spineshank Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Ty vole to zase budeš vylitej jak řeka v troubkách jako vůbec,jen jsem dělal zaziki a griloval masíčko a musím říct že jsem byl moc za oboje pochválenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Cau, Ondro měl sem takovej pocit že budeš abstinovat, tak sem se vylil i za tebe :DD Pešíku : koukám tě to nasebekálení baví viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 čau,tak to seš hodnej že ses vylil i za mě já byl takto ale jako že hafo mooc v pondělí na turnaji v mixech vykašenej,ale na pohodu to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 nemušíš děkovat - ty bys pro mě udělal to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 jj to máš naprostou pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 sem věděl, že je na tebe spolehnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 jo hochu a to mě ještě pořádně neznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 jo hochu a to mě ještě pořádně neznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 ses nějak rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 hoj všem opalovačům tak dneska asi opkračuje to co minulý víkend, to bude jasná koupačka ve vlastní šťávě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 cao ... tak dneska konkurz , hokej a pak formát mozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 čau,jdeš jako do Robina Hooda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 mno něco takového Ondro , kua spadla mi sem várka kalkulací se z toho poseru... tak jdu makat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 no já tady mám fofry teďkom pořád...už bych bral trošku klídku a pohodičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 kua tak jeste odbehnout nakoupit to me klepne dneska - patek podelanej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 no venku je nádherně sem se po obědě pěkně orosil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 mno uz se tesim na zimak :DD ty 3 stupne jsou akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 dneska jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 vzdycky stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 já vím, jen jsem tě zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 me zkouset nemusis :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 no nic chlapci, valím se potit do MHD hezkej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 (editace) Krásnou sobotu přeji Pěknej fotbálek co? Editováno: 10. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 přeji krásné poledne nádhera LIbore škoda, že nevyhráli brunetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.