spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 tak tak .... mno a ze by vcera predvedl nejakou akcicku mi teda neprislo pěkné akcičky předváděl 46 jen škoda že nešel o berličce na bednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Film jsem ještě neviděl, no ale Avril je s tím souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Ondro já myslel Káju ne doktora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 jinak AV to já taky můžu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Ondro já myslel Káju ne doktora jj já vím,já to psal že jedinej kdo se předvedl byl Vale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ještě 2 pondělky a konečně dovča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ty vole ještě 40 let a důchod : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 poslouchals ty new KoRn co jsem ti dával ten link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 twle nejak sem to nepostřehnul pošli : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 ten link už nejede..najdu jinej a pošlu ti jej v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 dík si kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 jj mám srdce na dlani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 To si ani nezasloužim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 čus Ježiš, dvě hrdličky, tak to já zas mažu pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 To si ani nezasloužim :DD tak už to sjíždím :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 čau Libore,jen se nedělej a my víme že bys chtěl být uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Kdyby jste byli 2 holky, tak bych se nebránil, ale takhle vás nebudu rušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Libore v cajku :DD ty nikdy nerušíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Ondro jdu na to mám tu krutorský AKG sluchátka tak to bude poslech ja víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Libore v cajku :DD ty nikdy nerušíš tak teď si mě potěšil Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 tak to bude kvalitka na AKG ...já si to tu dávám na HAMA reprácích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 To jsou studiovy sluchadla meli jsme je do zkusebny ale nejak se nepouzivali tak sem je zatahnul .---- btw Ondro ta sajtna je moc zajimava :DDD jdu si to tam prohlidnout :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Covece zas me to nejak extremně neoslovilo takovej Korní standart ... :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.