Červenec 23, 201015 r taky to vypada nabouřku .. ale tak proč ne dneska je to fuk no já myslím že večer to sem taky dojde a bude chcát
Červenec 23, 201015 r mno vim presne o cem mluvis , my meli zkousku - nez jsem se prevliknul byl jsem durch ..
Červenec 23, 201015 r Nazdár, tady je pořád slejvák už by to mohlo přestat a přes víkend být zas hezky, ať se líp
Červenec 23, 201015 r Máro, díky Už jsem si myslel, že si nikdo nevzpomene , ale Mára je třída A vy ostatní si z něj vemte příklad Upraveno Červenec 23, 201015 r od baris
Červenec 23, 201015 r Máro, díky Už jsem si myslel, že si nikdo nevzpomene , ale Mára je třída A vy ostatní si z něj vemte příklad Libore bez stim svym svatkem treba do p....
Červenec 23, 201015 r a já sem sakra dobrej zametač i já,se chystám v sobotu na Rum Cup,vypadá to že to poteče proudem
Červenec 23, 201015 r i já,se chystám v sobotu na Rum Cup,vypadá to že to poteče proudem To smrdí průserem Ondro :DD tak pevný játro
Červenec 23, 201015 r Máro, díky Už jsem si myslel, že si nikdo nevzpomene , ale Mára je třída A vy ostatní si z něj vemte příklad jj když vám to sekne a ladí
Červenec 23, 201015 r Libore si na nic nehraju jen sem te slusne upozornil. Priste te nahlasim Standovi / jo sem bonzacek
Červenec 23, 201015 r Slušně jo? Že jsem si nevšimnul Tak utíkej, to bys měl ale hlásit hned ty bonzáčku
Červenec 23, 201015 r Twle rikam slusne myslim slusne ne slusne jako slusne ale jako ze sem mel tu slusnost te upozornit ( kurwa sem se do toho zamotal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.