Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No do prdele, to mi hlava nebere cos tu teď sesmolil :smich: , jdu radši na oběd :D se tu mějte

heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ???

Twle rikam slusne myslim slusne ne slusne jako slusne ale jako ze sem mel tu slusnost te upozornit :D ( kurwa sem se do toho zamotal :smich:

no jednodušeji to asi napsat nešlo :smich:

heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ???

jj od data prodeje

mno tak zhostil sem se toho po svem no :D

pac to na me zase vcera zkousel ve skodovce , mam totiz salonak - pul roku jim to tam stalo takze auto je prvne prihlaseny 3.4.2008 a ja ho mam koupeny az 20.12.2008 takze zaruka mi konci normalne v prosinci ... mno a panacek remci remci ze prej auto uz je po zaruce... tak sem mu to vysvetlil ( me udivuje ze to zkousi - krypl jeden )

• Autor

to žlutý je tvůj vůz????????_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

ty vole už tu okenu nechlastej máro

• Autor

chutnal jsem jí na vojně...to už mám za sebou....

pac to na me zase vcera zkousel ve skodovce , mam totiz salonak - pul roku jim to tam stalo takze auto je prvne prihlaseny 3.4.2008 a ja ho mam koupeny az 20.12.2008 takze zaruka mi konci normalne v prosinci ... mno a panacek remci remci ze prej auto uz je po zaruce... tak sem mu to vysvetlil ( me udivuje ze to zkousi - krypl jeden )

no to je dobrej parchant :aggressive:

nic ty vole ... nasral si na hlavu sam .. jak vyprsi zaruka zacnu jezdit jinam

jj taky bych to tak řešil

ted volal 4500,- litru zanesena skrtici klapka , vypaleny svicky .... me snad klepne

měl si mu řící že se škodovka prohne,že to chceš ještě na záruku

Mno to sem mu rek poslal me do pici s tim ze to zpusobilo LPG ...

sem zvedavej co mi rekne az budu chcit stary svicky

no ochota sama koukám ten člověk,fakt k nasrání,ale nenaděláš nic.....jen to zaplatíš :feve:

no jo no .. spokojenej zakaznik se vraci vid... ted me ceka 60tkm kontrola tak halt dam vydelat jinejm ...

bych se vyprdl na celej aut.servis a udělal to sám,stejně už ti končí v zimě záruka tak bych na ně :p

na to nejsem dost šikovnej :D

mno tak .... valim si pokecat se šulinem .. čus

na to nejsem dost šikovnej :D

já taky ne a proto mám na toto kámoše ;)lol

no dobre....kolega ma subaru impreza wrx sti....340 koni...450Nm krutak... take pekne modre zlate OZ ultralegery, nalepky wrc...., vyfuk ladeny...proste cele prerobene

a teraz sme dosli z mesta...troska sme ho boli previezt....srdce, dych mam este asi tri krizovatky dozadu....to ide jak jebnute...cely sa trasem...brutal, adrenalinu mam na rozdavanie...

taki robotnici na vw transporteri ze no co dame sprinty...:D:D:D tak sme na krizovatke im dali naskok a potom nas uz nebolo :D

Dejve a už umíš parkovat? :D :D

to věřím že to bylo Dave :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.