Červenec 23, 201015 r No do prdele, to mi hlava nebere cos tu teď sesmolil , jdu radši na oběd se tu mějte
Červenec 23, 201015 r heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ???
Červenec 23, 201015 r Twle rikam slusne myslim slusne ne slusne jako slusne ale jako ze sem mel tu slusnost te upozornit ( kurwa sem se do toho zamotal no jednodušeji to asi napsat nešlo
Červenec 23, 201015 r heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ??? jj od data prodeje
Červenec 23, 201015 r pac to na me zase vcera zkousel ve skodovce , mam totiz salonak - pul roku jim to tam stalo takze auto je prvne prihlaseny 3.4.2008 a ja ho mam koupeny az 20.12.2008 takze zaruka mi konci normalne v prosinci ... mno a panacek remci remci ze prej auto uz je po zaruce... tak sem mu to vysvetlil ( me udivuje ze to zkousi - krypl jeden )
Červenec 23, 201015 r Autor heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ??? to žlutý je tvůj vůz????????
Červenec 23, 201015 r pac to na me zase vcera zkousel ve skodovce , mam totiz salonak - pul roku jim to tam stalo takze auto je prvne prihlaseny 3.4.2008 a ja ho mam koupeny az 20.12.2008 takze zaruka mi konci normalne v prosinci ... mno a panacek remci remci ze prej auto uz je po zaruce... tak sem mu to vysvetlil ( me udivuje ze to zkousi - krypl jeden ) no to je dobrej parchant
Červenec 23, 201015 r ted volal 4500,- litru zanesena skrtici klapka , vypaleny svicky .... me snad klepne
Červenec 23, 201015 r no ochota sama koukám ten člověk,fakt k nasrání,ale nenaděláš nic.....jen to zaplatíš
Červenec 23, 201015 r no jo no .. spokojenej zakaznik se vraci vid... ted me ceka 60tkm kontrola tak halt dam vydelat jinejm ...
Červenec 23, 201015 r bych se vyprdl na celej aut.servis a udělal to sám,stejně už ti končí v zimě záruka tak bych na ně
Červenec 23, 201015 r no dobre....kolega ma subaru impreza wrx sti....340 koni...450Nm krutak... take pekne modre zlate OZ ultralegery, nalepky wrc...., vyfuk ladeny...proste cele prerobene a teraz sme dosli z mesta...troska sme ho boli previezt....srdce, dych mam este asi tri krizovatky dozadu....to ide jak jebnute...cely sa trasem...brutal, adrenalinu mam na rozdavanie... taki robotnici na vw transporteri ze no co dame sprinty...:D:D tak sme na krizovatke im dali naskok a potom nas uz nebolo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.