baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 No do prdele, to mi hlava nebere cos tu teď sesmolil , jdu radši na oběd se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Twle rikam slusne myslim slusne ne slusne jako slusne ale jako ze sem mel tu slusnost te upozornit ( kurwa sem se do toho zamotal no jednodušeji to asi napsat nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ??? jj od data prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 mno tak zhostil sem se toho po svem no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 pac to na me zase vcera zkousel ve skodovce , mam totiz salonak - pul roku jim to tam stalo takze auto je prvne prihlaseny 3.4.2008 a ja ho mam koupeny az 20.12.2008 takze zaruka mi konci normalne v prosinci ... mno a panacek remci remci ze prej auto uz je po zaruce... tak sem mu to vysvetlil ( me udivuje ze to zkousi - krypl jeden ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 heled jak je to se zarukou, ta zacne plynou od doby co jsem koupil vuz je tomu tak ??? to žlutý je tvůj vůz???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 ty vole už tu okenu nechlastej máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 chutnal jsem jí na vojně...to už mám za sebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 pac to na me zase vcera zkousel ve skodovce , mam totiz salonak - pul roku jim to tam stalo takze auto je prvne prihlaseny 3.4.2008 a ja ho mam koupeny az 20.12.2008 takze zaruka mi konci normalne v prosinci ... mno a panacek remci remci ze prej auto uz je po zaruce... tak sem mu to vysvetlil ( me udivuje ze to zkousi - krypl jeden ) no to je dobrej parchant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 nic ty vole ... nasral si na hlavu sam .. jak vyprsi zaruka zacnu jezdit jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 jj taky bych to tak řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 ted volal 4500,- litru zanesena skrtici klapka , vypaleny svicky .... me snad klepne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 měl si mu řící že se škodovka prohne,že to chceš ještě na záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Mno to sem mu rek poslal me do pici s tim ze to zpusobilo LPG ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 sem zvedavej co mi rekne az budu chcit stary svicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 no ochota sama koukám ten člověk,fakt k nasrání,ale nenaděláš nic.....jen to zaplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 no jo no .. spokojenej zakaznik se vraci vid... ted me ceka 60tkm kontrola tak halt dam vydelat jinejm ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 bych se vyprdl na celej aut.servis a udělal to sám,stejně už ti končí v zimě záruka tak bych na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 na to nejsem dost šikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 mno tak .... valim si pokecat se šulinem .. čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 na to nejsem dost šikovnej já taky ne a proto mám na toto kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 no dobre....kolega ma subaru impreza wrx sti....340 koni...450Nm krutak... take pekne modre zlate OZ ultralegery, nalepky wrc...., vyfuk ladeny...proste cele prerobene a teraz sme dosli z mesta...troska sme ho boli previezt....srdce, dych mam este asi tri krizovatky dozadu....to ide jak jebnute...cely sa trasem...brutal, adrenalinu mam na rozdavanie... taki robotnici na vw transporteri ze no co dame sprinty...:D:D tak sme na krizovatke im dali naskok a potom nas uz nebolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Dejve a už umíš parkovat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 to věřím že to bylo Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.