Červenec 26, 201015 r Autor tak já nevím, co si představuješ, tak nám sem dej taky nějakej typ, ať víme co si představuješ ty chaloupku na kuří nožce s tenisovým kurtem kde by si mohl ondra pinkat Upraveno Červenec 26, 201015 r od Marek
Červenec 26, 201015 r tak já nevím, co si představuješ, tak nám sem dej taky nějakej typ, ať víme co si představuješ ty no ideální aby byl poblíž divčí internát
Červenec 26, 201015 r chaloupku na kuří nožce s tenisovým kurtem kde by si mohl ondra pinkat už mě netočte s tím pinkáním
Červenec 26, 201015 r Autor už mě netočte s tím pinkáním PINK.....PINK.....PINK....PINK........a není to zpěvačka :smich:
Červenec 26, 201015 r Autor když budete hodní dám vám sem fotečku z turnaje v mixech co jsem byl jsme zlobivoučký...nic si nezasloužíme:p
Červenec 26, 201015 r PINK.....PINK.....PINK....PINK........a není to zpěvačka :smich: kámoška teď na ní byla a říkala že prej bomba to bylo
Červenec 26, 201015 r Autor privategold....Máro tam moc koncertů asi nedávaj někdy je to koncert...jak umějí s nástrojema
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.