spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 někdy je to koncert...jak umějí s nástrojema no já ti nevím,já jsem velmi slušně vychovanej a na tohle nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 TADY SI VYBERTE... http://www.chatatour.cz/cz/ No tak ale nahoď určitou chatku, takovejhle stránek je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 no já ti nevím,já jsem velmi slušně vychovanej a na tohle nejsem :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 pánové mizím,...páček schledáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jedno foto z turnaje v mixech kde jsem hrál a nepinkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) hezká kůstka...ale co to máš na bradě...jsi blinkal...jak jsi moc pinkal Editováno: 26. Červenec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Máro, tys to rozsekal teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 na bradě mám vousy Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) a co ti to z ní vïsí Editováno: 26. Červenec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a ta "kůstka" je kamarádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jasně kamarádka.....jasně..... :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a co ti to z ní vïsí no to jsou vousy,mám je v culíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 prej v culíku...teď jsi mě rozsekal Ty... ....a máš foto kde je máš rozpuštěný?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a co ti to z ní vïsí ještě mám fotku jak jsem to nosil jinak,mmt najdu ti ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hlavně ne žádnou po jídle...to musí bejt humáč...ty špagety v tom zamotaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jak dlouho si to šlechtíš Ondro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 no záleží kam jde..když pinkat s"kámoškou" tak dlouho...to na to hodí i gel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Hehe Ondra se odhalil :DD :palec2: pěknej cop chce to nechat naplést ať to máš širší :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a není Ondra ta druhá postava??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hlavně ne žádnou po jídle...to musí bejt humáč...ty špagety v tom zamotaný tak až večer doma,tady žádnou nemám v práci.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 twle Máro ty náš faldíku ty mi dneska dáváš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a to se ti nezamotá do sekačky nebo křoviňáku když to předvádíš zákazníkuvi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jak dlouho si to šlechtíš Ondro? myslím tak 2 roky cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hmmmmm dva roky jo.......a kolik času tomu věnuješ denně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 tak pánové letim dom ... tak žejtra u koryta :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.