spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 ale mohl bys sem pak hodit fotku, jak vypadaj na ruce, takhle ta velikost se moc představit nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 to jo no .. to mas misto cinky :DD jako fakt to cejtím na ruce jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Libore jen pro představu,je to jinej model ale myslím že to stačí http://www.youtube.com/watch?v=eHWT9hoMk4E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 ty kraso na to je uz zbroják ne ? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 no je pravda že pokud bych s něma někoho přetáhl tak by to asi pár štychů spravilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 teď mi dovezl kámoš eura po 25,- což myslím dobrej kurz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Tak ty hodinky jsou moc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 ber to tak že stand.hodinky ma 40-44mm,větší 47-50mm...no a tyhle maj 60 mm s korunkou75mm,jsou fakt velký a cejtíš je na ruce,na denní nošení nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 možná kolem krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 myslím že na to jsou moc malý takhle už je to lepší nosí to PE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 takhle nejak sem si to predstavoval :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 (editace) Mno nic ... tak ja padam ... kde nic neni ani smrt nebere tak cau Editováno: 31. Červenec 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 jako my dva na nějaký akci po nějakým panáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 pomalu se loučím a ještě v ponělí se tu ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 teď mi dovezl kámoš eura po 25,- což myslím dobrej kurz Ondro, dobrej kurz by byl pod 25.....tohle je normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 dobré pondělní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Ondro, dobrej kurz by byl pod 25.....tohle je normálka no já měl nabídky od 25,50 až po 25,20 takže s 25 jsem spokojenej,pod tuto částku tady nikdo neprodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 ¨cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 čau,jsem ještě po včerejšku nějakej jetej,dojeli jsme v 7,45 z té sobotní akcičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 pěkná práce .. mno já měl víkend taky složitej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 takovou akci nechci dlouho zažít,jsem z toho zase pěkně zničenej ..sranda byla velká,ale člověk se z toho pak dva dny dostává zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 cos dělal ty o víkendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 pátek večír Hokej - pak se šlo s klukama z hokeje na par pivek ( 4 ranní to jistila ) - mno tak sem v sobotu dorazil domu ze budu odpocivat a kluci z hokeje ze jedou na rybky tak ze pojedou k nam. Kdyz zjistili ze je u nas plzen za 25,- a vlasne nahazujou ze zahradky trochu se to zvrtlo :DD a zustali az do nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 noo tak to si měl taky pěkně náročnej víkend teda...... včera jsem si po 20 dnech zapl MW2 a zezačátku po té opici to bylo hodně zvláštní hrát,ale lítalo mě to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 hehe motal se ti vojáček jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.