Srpen 2, 201015 r no mě to přišlo že jsem hrál jako na moří,strašně to lítalo nahoru a dolů,ne střelba ale obraz....dost haluz
Srpen 2, 201015 r Autor čus lidi..jak se ti ondro líbí podpis pod avatarem :smich: lepší než senior že jo..nejsi dědek Upraveno Srpen 2, 201015 r od Marek
Srpen 2, 201015 r Autor Dobré ráno Mára tu zas řádí jo? počkej teď jsi na řadě TY.......krej si záda a pozorně se koukej do zpětnýho zrcátka kdo a co za tebou jede............
Srpen 2, 201015 r aspon ze to priznas no ... nemas chrapat tak dlouho no jo, když se šlo dlouho spát, tak se to musí dospat
Srpen 2, 201015 r počkej teď jsi na řadě TY.......krej si záda a pozorně se koukej do zpětnýho zrcátka kdo a co za tebou jede............ výhrůžky?
Srpen 2, 201015 r čus lidi..jak se ti ondro líbí podpis pod avatarem :smich: lepší než senior že jo..nejsi dědek čau,já si toho vůbec ani nevšiml to víš ještě to ve mě doznívá ze soboty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.