Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Covece nic nerikal tak ti nevim ...

já právě si matně vzpomínám že psal že jedou nějak v půlce srpna na ten Rhodos

Si to klidne procti, je tam snad jedna max 2 stranky :D sam sem si tu povidat nechtel :DD ... jak bylo ?

bylo nádherně,opravdu dovolená vynikající,max spokojeni se vším..............je to na dlouhé povídání,ale začátek byl docela drsnej,po příletu do Burgasu nám delegát řekl že tam kde jsme měli být ubytováni tak že nebudeme že je plnej hotel....no pěkně to ve mě začalo vřít a čekal jsem jak to budu řešit dál,ale slíbil že nám dají lepší ubytování než jsme měli mít.

Takže nakonec místo 3hvězd.hotelu jsme měli dovolenou v 5hvězdGrand Hotelu Primorsko.... :palec2: :palec2:

jinak už netrpělivě očekávám vydání Imperfect Harmonies,myslím že to bude pecka roku :palec2: :palec2:

covece pekne to tam vypada ... :palec2: :palec2: se taky tesim se seberu a udelam si volno

kdy budeš mít volno ty?

covece nevim ... cekaj nas komunalni volby ,,, takze ted je tu bordel jak .... Tak to je az skoda se nechat odravovat na dovoleny :DD

Nazdár klucí, nejsem na dovolený, všechno se to nějak sere :feve:

Ale koukám, že ty Ondro, sis dovolenou užil v parádním hotelu :palec2:

Liborku mi povidej, je to nejak napicu ted

No to teda, mladá v nemocnici, kámoši vyplavený baráky, takže se nikam nejede, možná až v září, ale to jen sami s mladou a letadlem jen na otočku

Upraveno od baris

kurva kurva - letos fakt jenom spatny spravy ... neco vaznyho ?

Nazdár klucí, nejsem na dovolený, všechno se to nějak sere :feve:

Ale koukám, že ty Ondro, sis dovolenou užil v parádním hotelu :palec2:

ahoj,jj je to tak Libore,vyšlo to parádně a jsme všichni moc spokojený a ani se nám nechtělo zpátky sem,hlavně když jsem sledoval večer na pokoji čt24 a viděl jak to tady řádí :feve:

Jiříku docela jo, zkurvený klíště a k tomu parádní český zdravotnictví, takže to zkončilo krvácením do břicha :( , ale tak už je to lepší

Upraveno od baris

ahoj,jj je to tak Libore,vyšlo to parádně a jsme všichni moc spokojený a ani se nám nechtělo zpátky sem,hlavně když jsem sledoval večer na pokoji čt24 a viděl jak to tady řádí :feve:

To jo, tady u nás v okolí to bylo zajímavý no, ale my jsme naštěstí na kopečku, takže se nám to vyhlo

No to teda, mladá v nemocnici, kámoši vyplavený baráky, takže se nikam nejede, možná až v září, ale to jen sami s mladou a letadlem jen na otočku

no to je teda fakt napikaču toto,hlavně ať je mladá v poho :)

To jo, tady u nás v okolí to bylo zajímavý no, ale my jsme naštěstí na kopečku, takže se nám to vyhlo

no to máš teda kliku,ale i tak je to hrozný ....chudáci lidi

skočím si na oběd,za chvilku jsem z5

JO, máme kliku, ale fakt to bylo hnusný, to počasí se zbláznilo

skočím si na oběd,za chvilku jsem z5

tak dobrou chuť, já za chvilku pujdu taky ;)

ja to rikam porad - doktory pitomce vsechny postrilet

Tak co bys chtěl od našeho zdravotnictví :aggressive:

tak jsem po o a je mi líp,výbornej vývar s masem a nudlema

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.