Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 no ale lopata klidně neco může chytit a čím bych pak odhazoval v zimě sníh?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 tak lepší než jako ty KUŘBUŘT=ŘIŤOPICH=SPERMOHLT :smich: :smich: Máro, nepřeváděj tu tvoje úchylky na mě jo, buď tak hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 na snih neni nic lepsiho nez nakažená lopata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 a čím bych pak odhazoval v zimě sníh?????? by sis koupil novou, když máš "FULL" tak na lopatu máš snad taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Máro, nepřeváděj tu tvoje úchylky na mě jo, buď tak hodnej já meumím být hodnej... HELE LIBORE A CO TEM SRAZ CO CHCEŠ POŘÁDAT...JE NĚCO NOVÉHO????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 nevim no Libore - kdyby byl prachac tak si tu fullku takhle nehlida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 by sis koupil novou, když máš "FULL" tak na lopatu máš snad taky ne? PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 já meumím být hodnej... HELE LIBORE A CO TEM SRAZ CO CHCEŠ POŘÁDAT...JE NĚCO NOVÉHO????? jáááá? já nic nepořádám A tady se lidi domluvit neuměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 nevim no Libore - kdyby byl prachac tak si tu fullku takhle nehlida ALE HLÍDÁ.....SAKRA HLÍDÁ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 jáááá? já nic nepořádám A tady se lidi domluvit neuměj ty jsi s tím začal...tak to dotáhni do konce ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ prodávaj hrabla do auta a to vypadá líp, než nějaká domorobo lopata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Máro já to řeším tak že to natočim a ono to rozmrzne když si pěkně zatopim Nesmíš na to spěchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 ty jsi s tím začal...tak to dotáhni do konce ne? já s tím nezačal, to Ondra s Jirkou, tak já jen pak dal dohromady všechny ty návrhy co tu padly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Máro já to řeším tak že to natočim a ono to rozmrzne když si pěkně zatopim Nesmíš na to spěchat... a jak roztopíš půlmetrovou závěj za autem od pluhu??????????a projíždět??? blbost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 já s tím nezačal, to Ondra s Jirkou, tak já jen pak dal dohromady všechny ty návrhy co tu padly VÝMLUVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 prodávaj hrabla do auta a to vypadá líp, než nějaká domorobo lopata postni odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 tak tady taky chčije,z tenisu dneska asi nic nebude a navíc jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 VÝMLUVA vubec! tak to zorganizuj ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 postni odkaz nevím, ale kámoš jí má a vypadá to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 vis jak ale vznikne tadle zavej , ze kokot s lopatkou prehazi zavez z boku sveho vozu mezi autaky !!! ... klasika tadle zima v praze :DD V takovem pripade bych Maro i nakazenou lopatkou nepohrdnul :DD Nejlépe vojenská skládací :DDD : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Jirko já to házím zpět na silnici :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ Marku něco bych tu takovýho měl od Fiskarse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 (editace) jo a min za litr co....... to radši vyfasuju v práci a truhláři mi udělaljí madlo jaký budu chtít Editováno: 17. Srpen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 buď toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 vubec! tak to zorganizuj ty já??? na to nejsem...prudit, radit to jo ale zařizovat? to nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.