Srpen 17, 201015 r Autor no ale lopata klidně neco může chytit a čím bych pak odhazoval v zimě sníh??????
Srpen 17, 201015 r tak lepší než jako ty KUŘBUŘT=ŘIŤOPICH=SPERMOHLT :smich: :smich: Máro, nepřeváděj tu tvoje úchylky na mě jo, buď tak hodnej
Srpen 17, 201015 r a čím bych pak odhazoval v zimě sníh?????? by sis koupil novou, když máš "FULL" tak na lopatu máš snad taky ne?
Srpen 17, 201015 r Autor Máro, nepřeváděj tu tvoje úchylky na mě jo, buď tak hodnej já meumím být hodnej... HELE LIBORE A CO TEM SRAZ CO CHCEŠ POŘÁDAT...JE NĚCO NOVÉHO?????
Srpen 17, 201015 r Autor by sis koupil novou, když máš "FULL" tak na lopatu máš snad taky ne? PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ
Srpen 17, 201015 r já meumím být hodnej... HELE LIBORE A CO TEM SRAZ CO CHCEŠ POŘÁDAT...JE NĚCO NOVÉHO????? jáááá? já nic nepořádám A tady se lidi domluvit neuměj
Srpen 17, 201015 r Autor nevim no Libore - kdyby byl prachac tak si tu fullku takhle nehlida ALE HLÍDÁ.....SAKRA HLÍDÁ......
Srpen 17, 201015 r Autor jáááá? já nic nepořádám A tady se lidi domluvit neuměj ty jsi s tím začal...tak to dotáhni do konce ne?
Srpen 17, 201015 r PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ prodávaj hrabla do auta a to vypadá líp, než nějaká domorobo lopata
Srpen 17, 201015 r Máro já to řeším tak že to natočim a ono to rozmrzne když si pěkně zatopim Nesmíš na to spěchat...
Srpen 17, 201015 r ty jsi s tím začal...tak to dotáhni do konce ne? já s tím nezačal, to Ondra s Jirkou, tak já jen pak dal dohromady všechny ty návrhy co tu padly
Srpen 17, 201015 r Autor Máro já to řeším tak že to natočim a ono to rozmrzne když si pěkně zatopim Nesmíš na to spěchat... a jak roztopíš půlmetrovou závěj za autem od pluhu??????????a projíždět??? blbost.....
Srpen 17, 201015 r Autor já s tím nezačal, to Ondra s Jirkou, tak já jen pak dal dohromady všechny ty návrhy co tu padly VÝMLUVA
Srpen 17, 201015 r Autor prodávaj hrabla do auta a to vypadá líp, než nějaká domorobo lopata postni odkaz
Srpen 17, 201015 r vis jak ale vznikne tadle zavej , ze kokot s lopatkou prehazi zavez z boku sveho vozu mezi autaky !!! ... klasika tadle zima v praze :DD V takovem pripade bych Maro i nakazenou lopatkou nepohrdnul :DD Nejlépe vojenská skládací :DDD :
Srpen 17, 201015 r PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ Marku něco bych tu takovýho měl od Fiskarse
Srpen 17, 201015 r Autor jo a min za litr co....... to radši vyfasuju v práci a truhláři mi udělaljí madlo jaký budu chtít Upraveno Srpen 17, 201015 r od Marek
Srpen 17, 201015 r Autor vubec! tak to zorganizuj ty já??? na to nejsem...prudit, radit to jo ale zařizovat? to nee
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.