Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Máro, nepřeváděj tu tvoje úchylky na mě jo, buď tak hodnej lol

já meumím být hodnej... HELE LIBORE A CO TEM SRAZ CO CHCEŠ POŘÁDAT...JE NĚCO NOVÉHO?????

Vloženo

by sis koupil novou, když máš "FULL" tak na lopatu máš snad taky ne? :D

PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ :)

Vloženo

já meumím být hodnej... HELE LIBORE A CO TEM SRAZ CO CHCEŠ POŘÁDAT...JE NĚCO NOVÉHO?????

jáááá? já nic nepořádám :smich: A tady se lidi domluvit neuměj :p

Vloženo

PRAVDA.......BUDOU DVĚ FULL...MUSÍM SEHNAT JEŠTĚ JEDNU UHELKU A POKRÁTIT MADLO ABY SE VEŠLA DO KUFRU...KDYŽ TI TOTIŽ V NOCI NA SÍDLIŠTI PLUH ZAHRNE AUTO...JE TO MÍT LOPATU K NEZAPLACENÍ :)

prodávaj hrabla do auta a to vypadá líp, než nějaká domorobo lopata :p

Vloženo

ty jsi s tím začal...tak to dotáhni do konce ne? :)

já s tím nezačal, to Ondra s Jirkou, tak já jen pak dal dohromady všechny ty návrhy co tu padly

Vloženo

Máro já to řeším tak že to natočim a ono to rozmrzne když si pěkně zatopim :D Nesmíš na to spěchat...

a jak roztopíš půlmetrovou závěj za autem od pluhu??????????a projíždět??? blbost.....

Vloženo

vis jak ale vznikne tadle zavej , ze kokot s lopatkou prehazi zavez z boku sveho vozu mezi autaky !!! ... klasika tadle zima v praze :DD

V takovem pripade bych Maro i nakazenou lopatkou nepohrdnul :DD Nejlépe vojenská skládací :DDD

:

Vloženo

Marku něco bych tu takovýho měl od Fiskarse :palec2:

Vloženo (editace)

jo a min za litr co....... to radši vyfasuju v práci a truhláři mi udělaljí madlo jaký budu chtít :):p

Editováno: , autor: Marek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...