Srpen 19, 201015 r Autor přesně To to tady pěkně pozvednul jen závist že bude další full co..... vy socedišni :smich:
Srpen 19, 201015 r mam rad tyhle vojenský filmy ... ale on me tam proste nesedi :DD Jak kdyby 20 letej klucina byl prezident CAu Wejvíku
Srpen 19, 201015 r chci se zeptat kupuji fabii sportline a dostal sem jen 5% slevu neni to malo ? co myslite ?
Srpen 19, 201015 r Autor Jde o to co je 5%.....v Kč.....běžně se dává sleva okolo 10 000 ale sportline je už starší typ , tak tam bych hádal větší slevu i pokud je to funglovka...
Srpen 20, 201015 r já po práci jedu za malou do nemocnice,v úterý jsme museli jet na pohotovost a pak hned hospitalizace na jipce na infekčním v Brně....takže jsem si vzal dva dny dovču a byl tam s ní.Dneska snad budem vědět jestli už jí budou operovat,zatím dostává silná antibiotika žilně......kurva jsem z toho úplně v prdeli,hroznej pocity mám
Srpen 20, 201015 r udělala se jí pod krkem nějaka bulka velká jako vajíčko,má v tom nějakej zánět a teď čekají jestli to ještě nebude víc hnisat po těch antibiotikách a pak jí to asi vyoperují ven a vyčistí,zatím ale neví z čeho to může být
Srpen 20, 201015 r Ty brdo, tak hlavne aby byla brzo dobra... Preju pevny nervy a at se to nezkomplikuje.
Srpen 20, 201015 r no uvidíme za chvíli,ale věřím že to vše bude OK a vyřídím Emmči až tam dojedu po práci že jí držíš palce Jirko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.