Marek Vloženo 23. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 A KOMU JSI TAM KÚRYL :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 zdravicko .. Co nervy Ondro dobrý ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 hoj,no jsem tu jako na trní,kolem oběda by to mělo začít,tak nad vším pořád přemýšlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Kua ze sis nevzal volno ... je to na dlouho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 myslím že to bude tak na 45minut,jede tam moje polovička já až po práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 čus ondro, tak co malá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 cus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 čus ondro, tak co malá? čau,teď jela moje polovička za ní tak se dozvím více,včera po operaci jen spala až do večera takže zatím nic nevíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 to je hrozný to čekání co.....ale prckové se dobře a rychle uzdravujou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 jj věřím že to už bude OK a hlavně ať už může jít domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 tak tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Jirko,už se to pomalu blíží-Serj Tankian vydá album Imperfect Harmonies za 27 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Covece vidis to , ani to nestiham ted nejak sledovat ... // moc prace ... dneska by mohl byt konecne klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 ale hlavně vyšel novej disc IRON MAIDEN :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Covece vidis to , ani to nestiham ted nejak sledovat ... // moc prace ... dneska by mohl byt konecne klid tak všechno je jinak.teď jsem volal do musicrecords a 6.9.2010 to vyjde už :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 ale hlavně vyšel novej disc IRON MAIDEN :palec2: jj sem to viděl včera na COOL dávali tam tomu pořádnou reklamu,ale toto není úplně můj šálek čaje,v pubertě jsem Mejdny dával,ale teď to jde mimo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Ja uz je taky moc nemusim , je to jak zaseknuta deska , porad to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 tak sem shlídnul Prince of Persia ... Centuriona ... tu Zelenou Zonu ( nakonec to slo - pac to nebylo moc o valceni :DD ) ... Zeny v pokušeni... Danteho peklo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 asi tak to cítím taky ,ale jak říkám každej má jinej šálek čaje a 100 lidí 100 chuití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 tak sem shlídnul Prince of Persia ... Centuriona ... tu Zelenou Zonu ( nakonec to slo - pac to nebylo moc o valceni :DD ) ... Zeny v pokušeni... Danteho peklo ... já viděl zase Souboj Titánů...no taková pi.ovina,kdo viděl originál tak po tomto roní slzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Ondro na tom sem byl ve 3Dcku , shodou okolnosti asi tyden pred tim davali starej .. No musim uznat ze des , pras .. hruza ... a zase des - hezky efekty co je cele .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Ja uz je taky moc nemusim , je to jak zaseknuta deska , porad to same no ty tomu tak rozumíš, joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Dedku to ze si se zaseknul na vopicich neznamena ze je to to nejlepsi !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.