Srpen 24, 201015 r hoj,no jsem tu jako na trní,kolem oběda by to mělo začít,tak nad vším pořád přemýšlím
Srpen 25, 201015 r čus ondro, tak co malá? čau,teď jela moje polovička za ní tak se dozvím více,včera po operaci jen spala až do večera takže zatím nic nevíme
Srpen 25, 201015 r Autor to je hrozný to čekání co.....ale prckové se dobře a rychle uzdravujou.......
Srpen 25, 201015 r Jirko,už se to pomalu blíží-Serj Tankian vydá album Imperfect Harmonies za 27 dní.
Srpen 25, 201015 r Covece vidis to , ani to nestiham ted nejak sledovat ... // moc prace ... dneska by mohl byt konecne klid
Srpen 25, 201015 r Covece vidis to , ani to nestiham ted nejak sledovat ... // moc prace ... dneska by mohl byt konecne klid tak všechno je jinak.teď jsem volal do musicrecords a 6.9.2010 to vyjde už :palec2: :palec2:
Srpen 25, 201015 r ale hlavně vyšel novej disc IRON MAIDEN :palec2: jj sem to viděl včera na COOL dávali tam tomu pořádnou reklamu,ale toto není úplně můj šálek čaje,v pubertě jsem Mejdny dával,ale teď to jde mimo mě
Srpen 25, 201015 r tak sem shlídnul Prince of Persia ... Centuriona ... tu Zelenou Zonu ( nakonec to slo - pac to nebylo moc o valceni :DD ) ... Zeny v pokušeni... Danteho peklo ...
Srpen 25, 201015 r asi tak to cítím taky ,ale jak říkám každej má jinej šálek čaje a 100 lidí 100 chuití
Srpen 25, 201015 r tak sem shlídnul Prince of Persia ... Centuriona ... tu Zelenou Zonu ( nakonec to slo - pac to nebylo moc o valceni :DD ) ... Zeny v pokušeni... Danteho peklo ... já viděl zase Souboj Titánů...no taková pi.ovina,kdo viděl originál tak po tomto roní slzy
Srpen 25, 201015 r Ondro na tom sem byl ve 3Dcku , shodou okolnosti asi tyden pred tim davali starej .. No musim uznat ze des , pras .. hruza ... a zase des - hezky efekty co je cele ..
Srpen 25, 201015 r Autor Ja uz je taky moc nemusim , je to jak zaseknuta deska , porad to same no ty tomu tak rozumíš, joudo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.