Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Covece vidis to , ani to nestiham ted nejak sledovat ... // moc prace ... dneska by mohl byt konecne klid

tak všechno je jinak.teď jsem volal do musicrecords a 6.9.2010 to vyjde už :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Vloženo

ale hlavně vyšel novej disc IRON MAIDEN :palec2: :palec2: :palec2:

jj sem to viděl včera na COOL dávali tam tomu pořádnou reklamu,ale toto není úplně můj šálek čaje,v pubertě jsem Mejdny dával,ale teď to jde mimo mě

Vloženo

tak sem shlídnul Prince of Persia ... Centuriona ... tu Zelenou Zonu ( nakonec to slo - pac to nebylo moc o valceni :DD ) ... Zeny v pokušeni... Danteho peklo ...

Vloženo

tak sem shlídnul Prince of Persia ... Centuriona ... tu Zelenou Zonu ( nakonec to slo - pac to nebylo moc o valceni :DD ) ... Zeny v pokušeni... Danteho peklo ...

já viděl zase Souboj Titánů...no taková pi.ovina,kdo viděl originál tak po tomto roní slzy

Vloženo

Ondro na tom sem byl ve 3Dcku , shodou okolnosti asi tyden pred tim davali starej .. :p

No musim uznat ze des , pras .. hruza ... a zase des :D - hezky efekty co je cele ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...