Srpen 25, 201015 r Ondro na tom sem byl ve 3Dcku , shodou okolnosti asi tyden pred tim davali starej .. No musim uznat ze des , pras .. hruza ... a zase des - hezky efekty co je cele .. efekty snad joo,ale příběh žádnej,logika taky a no fakt děsně zprasenej film
Srpen 25, 201015 r Dedku to ze si se zaseknul na vopicich neznamena ze je to to nejlepsi !! :_icon_smich2:
Srpen 25, 201015 r me to taky nevzalo to se mi snad vic libit ten pearcy jackson zlodej blesku // i kdyz taky ptakovina
Srpen 25, 201015 r Autor Dedku to ze si se zaseknul na vopicich neznamena ze je to to nejlepsi !! to tady taky nikdo netvrdil.......
Srpen 25, 201015 r me to taky nevzalo to se mi snad vic libit ten pearcy jackson zlodej blesku // i kdyz taky ptakovina to mám taky,ještě jsem to neviděl a nic od toho nečekám takže můžu bý i příjemně překvapenej
Srpen 25, 201015 r bejvalka to cetla a rikala super - film prej sklamani / ja tak normal podival sem se ale znovu bych si to nepustil
Srpen 25, 201015 r On to nejak tak samo vyplynulo, ze jsme spis kamaradi nez par ... Ale tak to byla vicemene jeji volba tak proc ne... Mlady jsme(ja) dost .. tak budeme randit a balit
Srpen 25, 201015 r tak to je taky řešení a třebas když si dovedeš domů nějakou slečnu tak bude i nějaká trojka
Srpen 25, 201015 r Autor Ondro nebude...bude jen dvojka a Jirka v ní zapojenej nebude ....holky si to rozdaj sami :prc: :smich:
Srpen 26, 201015 r Cus , koukam Maro si to zase vymyslel vcera -- tak i kdyby vid tak se muzu divat furt to bude 100x bliz trojce nez kdy si ty byl
Srpen 26, 201015 r zatím vše ok,ráno měla teplotu ale po obědě už ne,uvidíme jak dneska,jedu sám protože polovička je v práci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.