Září 1, 201015 r Autor šikula.....tudy jezdím deně ...ale ne tak rychle..... http://www.novinky.cz/krimi/210279-ridic-se-ritil-karlovymi-vary-rychlosti-200-km-h.html JINAK FULLKA JE UŽ DOMA.....FOTO DODÁM.....možná
Září 2, 201014 r Pěkná Máro, a barva taky parádní ale koukám a koukám a sunset nevidím tak to nebude fullka asi
Září 2, 201014 r ty vole ta barva tuhle sem jel vedle nakladaku tam plno fabek vsechno tadle barva, rikam kua to je snad jeste hnusnejsi modra nez byla na FI ... a ty tohle
Září 2, 201014 r Covece ja taky ... zluta sice dobra ale je na ni vsechno videt ... asi bych mozna sel do cervene - nebo klasika cerna ( tam si nejsem jistej jestli by to na FII vypadalo pekne ale )
Září 2, 201014 r ¨sem koukal do tvého vlákna kolik si toho udělal Libore jo, docela dost Ale už mám v plánu jen kola a snad konec
Září 2, 201014 r já kdybych kupoval new káru tak nevím jakou barvu bych vybral Já bych bral buď černou a nebo bílou perleť, kdybych vybíral nový auto
Září 2, 201014 r Covece ja taky ... zluta sice dobra ale je na ni vsechno videt ... asi bych mozna sel do cervene - nebo klasika cerna ( tam si nejsem jistej jestli by to na FII vypadalo pekne ale ) já měl červenej Civic a byl jsem spokojenej s barvou,kámoší maj OII v černý a když to umyje je to pěkný,jinak nadává jak je na tom vše vidět,druhej má BMW X5 a taky říká to samý
Září 2, 201014 r bílá perleť je teď velice modní a in barva a i mě se líbí,takže by toto byla jedna varianta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.