Září 2, 201014 r Máro to má dalkové světlo sólo a v čočce je jenom potkávačka ???? Nebo je tam obrysovka velde tééé čočky ???
Září 2, 201014 r To je spíš asi garáž v tom salonu ne? podle tý vystavovací rampy opřený o zeď No nic, valim na oběd, mám nějakej hlad
Září 2, 201014 r Autor Máro to má dalkové světlo sólo a v čočce je jenom potkávačka ???? Nebo je tam obrysovka velde tééé čočky ??? přesně tak--dálka....a konečně vychytali tak to setření okna stěračem při ostřiku.-...napřed stříkne proud vody a až pak se pohnou stěrače...
Září 2, 201014 r Autor Máro to je tvoje garáz ta fotka ?? Bo nějaká vypůjčená _?? ne to je ze salůůůnu......moje je bytelnější
Září 2, 201014 r Autor Tak už to Máro přiznej, že nemáš full-ky Už si provařenej no a takovej hodne a milej kluk jsi byl....
Září 2, 201014 r Autor Tak už to Máro přiznej, že nemáš full-ky Už si provařenej no a takovej hodne a milej kluk jsi byl....
Září 2, 201014 r přesně tak--dálka....a konečně vychytali tak to setření okna stěračem při ostřiku.-...napřed stříkne proud vody a až pak se pohnou stěrače... No tak to svetlo taky bude krok dopredu , me prijde ze kdyz jsem jezdil s FI nahradni tak proste rozdelena zarovka - potkavacka-dalka sviti daleko lepe nez moje cocka kde je vse v jednom ... By me zajimalo jestli ty svetla jsou identicke ...
Září 2, 201014 r tak hoši..jedu se projet novým vozítkem..... už mám i RZ...... Tak mazej, a přemejšlej, proč si zas tak šetřil a není to FULL
Září 2, 201014 r Autor Tak mazej, a přemejšlej, proč si zas tak šetřil a není to FULL nebudu na to reagovat......jen že je to závist těch co mají soc...max ambiente....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.