baris Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 nebudu na to reagovat......jen že je to závist těch co mají soc...max ambiente.... no jo a já mám ambiente + Ale nemachruju, že mám FULL, když nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Pěkná guy hádka gratuluju :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 člověk tu chvíli není a už se perou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 jojo vyjeli po sobe jak hladove devky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 kuava dneska práce jak sfiňa.....navíc mi teď došli stěrače tak jen balím a balím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 si na to porid balicku uz ne ... takovej velkoobchod :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 si na to porid balicku uz ne ... takovej velkoobchod :DD lepší by byla hulička :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 ty si kůň viď :DDD :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 čus Ondro...tak co malá? dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 hoj Marku, jj daří se jí fajn,ještě čekáme na nějaké výsledky ale ty co přišli jsou všechny negativní,jen pořád se neví z čeho to vlastně vzniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 tak hlavně že dobrý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Zdravíčkooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 tady nejsi v putice ale v hospodě....pozdrav pořádně ::::lumpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 tak hlavně že dobrý..... jj věřím že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Zdravíčkooo čau,tak jak to včera dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 včera jsem si udělal večeři a koukal na filmy :DD ,,, Ondro ... Máro : nazdááááreček ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 tak tos měl dojít zastřílet,včera to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Ondro ... mel sem jedinej relax den tak sem se snazil nic nedelat :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 zabíjení je velkej relax :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 jdu na oběd,od rána jsem nic nejedl-.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Ondro to mas rechta ... ale ja misto toho koketoval :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 včera jsem si udělal večeři a koukal na filmy :DD ,,, Ondro ... Máro : nazdááááreček ?? ohřál jsi si párek nebo trenčanský párok s fazuľou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Vole Játýrka .... rejžičku , omáčka .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 keci...jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.