Marek Vloženo 7. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2010 čus jasno ale kosa jako blázen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 zítra si budu muset vzít ráno rukavice asi,pěkně mě mrzly ruce když jsem jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 twle Ondro ty si blazen ... me uz rano taky cinknul palubak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 a to jezdím v kraťasích pořád ,na nohy v poho,ale ruky to byla kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 :help: :help: jen pockej ... se za 10 let nepostavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 jinak teď jsem se dozvěděl že toho nového Serje přesunuli na 20.září až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 mmno sem zvedavej nooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 bude to pecka největší a jednoznačný album roku 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Ty ses optimista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 jj věřím mu,a 3 skladby už známe takže si myslím že sotatní se ponesou ve stejné kvalitní linii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Mno nevim .. me to moc nechytlo ty 3 kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 no mě to teda chytlo hned jak to hráli prvně na rockzone,takže já budu určo moc spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Mno tak uvidi se vid Sem si vcera sosnul Grave Digger nove .. a teda zklamani jak svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 posloucháš teď rockzone??hrajou Heada z KoRn,jsem neslyšel a docela dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 To je z toho novyho alba ... Mam to covece v aute ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 no já už to hledám,teď jsem něco poslechl na myspeace a dobrý to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 jak dlouho to máš to album?? nechápu jak sem o něm nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 čus lidi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 čau Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 tak co prcek..už pohoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 no zatím vše v pořádku,v pondělí na kontrole taky u doktorů tak snad bude klid už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 tak to je dobře...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 no zatím ještě není vyhráno na 100%,bylo nám řečeno že se to může udělat ještě,pak by se to muselo řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.