Září 16, 201014 r Tomáš střelil Fabcu jo ???? Dejv je social ten to v praci nedava.... To spis Libor to nejak flaka ...
Září 16, 201014 r nějak to tu umírá..kde je DEJV, TOMAS / prodal FI a koupil Audi / ...... Tomáš prodal FI a koupil Audi...no toto moc nechápu,psal jaké má fin.problémy .......... :kuk:
Září 16, 201014 r Tomáš střelil Fabcu jo ???? Dejv je social ten to v praci nedava.... To spis Libor to nejak flaka ... asi v tom Maďarsku nemaj net :smich:
Září 16, 201014 r Cau Ondro cooo momontka libila se no bylo to funny,ale nějaká fotečka by byla fajn,třeba nám sem nějakou ..Janča dá
Září 16, 201014 r Covece LPcko ani neee.... Ted jedu nove Stone Sour ... Jana pamatujes si to dobree a delavala v motorkarsky prodejne Kua s tim Tomasem sem teda zaskocen presne jak pises ... psal tu jak je v pici atd... a ted Audi jooo
Září 16, 201014 r Chces linka ?? ... nemel jsem moc cas to poslechnout poradne ale tak prvnich par pecek je super
Září 16, 201014 r jinak ten Tomáš máš pravdu....nějak tomu přestávám rozumět,no třeba se nám přijde pochlubit a vysvětlí nám to radikální zlepšení životního standartu
Září 16, 201014 r Chces linka ?? ... nemel jsem moc cas to poslechnout poradne ale tak prvnich par pecek je super jj hod mi to
Září 16, 201014 r No nazdar Koukam o me bezeme... sakra, to jsem byla na tom zimnim srazu tak v lihu, ze si tuhle pasaz nepamatuju?
Září 16, 201014 r [quote name=Cary_mary_' timestamp='1284632828' post='1431713] No nazdar Koukam o me bezeme... sakra, to jsem byla na tom zimnim srazu tak v lihu, ze si tuhle pasaz nepamatuju? ahoj,aspoň se představím,jsem Ondra a jsem tady asi nejslušnější v hospodě
Září 16, 201014 r jinak se musím pochlubit,koupil jsem si další hodinky Jirko Citizen BJ8050-08E Professional Diver
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.