spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 tak mám oboje poslechnuto a moc mě to nevzalo ani jedno u srdce,myslím že mě pomůže jedině novej Serj až vyjde :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 ahoj,aspoň se představím,jsem Ondra a jsem tady asi nejslušnější v hospodě Joojoojoo to o sobe rika kazdy chlap, takze urcite ti verim Jinak jsem Jana , coz uz ale vis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 tak už je i video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 [quote name=Cary_mary_' timestamp='1284641107' post='1431744] Joojoojoo to o sobe rika kazdy chlap, takze urcite ti verim Jinak jsem Jana , coz uz ale vis :-) moc mě těší Jani jinak opravdu jsem slušnej se klidně můžeš kohokoli tady zeptat,jsem taková jehla v kupce sena v tomto dnešním zkaženém světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 moc mě těší Jani jinak opravdu jsem slušnej se klidně můžeš kohokoli tady zeptat,jsem taková jehla v kupce sena v tomto dnešním zkaženém světě Jo? Tak to si sen kazde zenske ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 no když to takhle krásně napíšeš taak to vypadá že to je nejspíš pravda ...btw neber mě moc vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 kde je Jirka,asi má nějakou poradu to vypadá....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 no když to takhle krásně napíšeš taak to vypadá že to je nejspíš pravda ...btw neber mě moc vážně Neberu neboj, chlapi ani nejdou brat vazne v takovych vecech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 no a v jakých věcech jdou brát vážně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 V malokterych prave Ty jsi tedka v praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 jj jsem v práci,ty taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Jsem az do 19 hod :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 no já jsem do 17 pak hned sedám na a letím na trénink,počasí je fajn dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Na skutra? Hezky pocasi... mno... odkud jsi? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 jj na skůtříka..jsem takovej polomotorkář :smich: jsem od Brna,tak jestli jezdiš třebas na MotoGP můžeme dát někde kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 tak jsem tu zpatky z porady :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 koukam pekne nam tu tokajííí lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 tak jsem tu zpatky z porady :DDD bacha až si pak doma budeš sundávat trencle,ať je ještě nemáš přilepený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 koukam pekne nam tu tokajííí lol no musím se s Janičkou trošku seznámit,člověče má nádherný oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ty zas pekný hodinky by jste se k sobě hodili :DDD Ondro a kdybych je měl přilepený tak co ??? Zapomněl jsi že já už doma nemám gestapo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 jj na skůtříka..jsem takovej polomotorkář :smich: jsem od Brna,tak jestli jezdiš třebas na MotoGP můžeme dát někde kávičku GP me nebavi, ale bydlela jsem tam rok, takze obcas se tam otocim :-) Jinak ted bydlim v Pze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 čmáráku a kde ses tu zase tak vyloupla ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ty zas pekný hodinky by jste se k sobě hodili :DDD Ondro a kdybych je měl přilepený tak co ??? Zapomněl jsi že já už doma nemám gestapo jj z hodinek mám velkou radost :palec2: jinak nejde o to že by tě někdo kontroloval ale aby to nebolelo jak to trhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ahojik prcku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Cau Jani, Ondro ja sem starsi pan , si trencle nestahuju jak nejakej stripter trhnutim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.