Září 16, 201014 r tak mám oboje poslechnuto a moc mě to nevzalo ani jedno u srdce,myslím že mě pomůže jedině novej Serj až vyjde :worthy
Září 16, 201014 r ahoj,aspoň se představím,jsem Ondra a jsem tady asi nejslušnější v hospodě Joojoojoo to o sobe rika kazdy chlap, takze urcite ti verim Jinak jsem Jana , coz uz ale vis :-)
Září 16, 201014 r [quote name=Cary_mary_' timestamp='1284641107' post='1431744] Joojoojoo to o sobe rika kazdy chlap, takze urcite ti verim Jinak jsem Jana , coz uz ale vis :-) moc mě těší Jani jinak opravdu jsem slušnej se klidně můžeš kohokoli tady zeptat,jsem taková jehla v kupce sena v tomto dnešním zkaženém světě
Září 16, 201014 r moc mě těší Jani jinak opravdu jsem slušnej se klidně můžeš kohokoli tady zeptat,jsem taková jehla v kupce sena v tomto dnešním zkaženém světě Jo? Tak to si sen kazde zenske ne?
Září 16, 201014 r no když to takhle krásně napíšeš taak to vypadá že to je nejspíš pravda ...btw neber mě moc vážně
Září 16, 201014 r no když to takhle krásně napíšeš taak to vypadá že to je nejspíš pravda ...btw neber mě moc vážně Neberu neboj, chlapi ani nejdou brat vazne v takovych vecech
Září 16, 201014 r jj na skůtříka..jsem takovej polomotorkář :smich: jsem od Brna,tak jestli jezdiš třebas na MotoGP můžeme dát někde kávičku
Září 16, 201014 r tak jsem tu zpatky z porady :DDD bacha až si pak doma budeš sundávat trencle,ať je ještě nemáš přilepený
Září 16, 201014 r koukam pekne nam tu tokajííí lol no musím se s Janičkou trošku seznámit,člověče má nádherný oči
Září 16, 201014 r Ty zas pekný hodinky by jste se k sobě hodili :DDD Ondro a kdybych je měl přilepený tak co ??? Zapomněl jsi že já už doma nemám gestapo
Září 16, 201014 r jj na skůtříka..jsem takovej polomotorkář :smich: jsem od Brna,tak jestli jezdiš třebas na MotoGP můžeme dát někde kávičku GP me nebavi, ale bydlela jsem tam rok, takze obcas se tam otocim :-) Jinak ted bydlim v Pze.
Září 16, 201014 r Ty zas pekný hodinky by jste se k sobě hodili :DDD Ondro a kdybych je měl přilepený tak co ??? Zapomněl jsi že já už doma nemám gestapo jj z hodinek mám velkou radost :palec2: jinak nejde o to že by tě někdo kontroloval ale aby to nebolelo jak to trhne
Září 16, 201014 r Cau Jani, Ondro ja sem starsi pan , si trencle nestahuju jak nejakej stripter trhnutim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.