Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 jj, přesně tak. tak budu ti držet palečky, aby ti vyšlo počasí a pořádně jsi si to užila, o čem samo nepochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Hlavne aby bylo aspon trosku teplo. Minule jsem jela v nejakych 17 stupnich, vypadalo to paradne, ale pneumatiky vubec nedrzely a ja mela po 250 km tak zmrzle ruce, ze jsem ani nemohla mackat packy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 tak by to na ně chtělo nějaký vyhřívání a nebo automat a měla by jsi klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Vyhrivany rukojeti jsou, ale tak ja uz to stejne za chvili zabalim, pac mi profukuje i pod kombinezu a tam nic vyhrivanyho dat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 to jsou vychytávky tak pod kombinézu nějaká dečka, by jistě pomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Jasne a budu 4x vetsi nez jsem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 to nevadí, hlavně, že ti bude teplo a na srazu to svlíkneš a bude zase holka jako lusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Ja na srazy nejezdim. Vetsinou zastavim akorat nekde na benzince natankovat nebo si dat neco k piti a jedu dal a tam se moc nesvlikam, akorat helmu... by se mi vsichni smali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 tak by jsi začala a aby se ti to vešlo až se svlíkneš, tak si můžeš pořídit vozík za motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Ten by mi asi ulitl , kdybych za to trosku zatahla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 musíš tahat pomalu a malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 pro dnešek to balím Jani dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 řeknu vám že dneska už byla docela kosa,musel jsem si dát rukavice,ale kraťase mám pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Cus , ty ses hroznej uchyl ... mam , triko , rolak , mikynu , budnu a klepal sem jak ratlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 čau,zas taková zima není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 mno ty vole .. fakt ... Ladovská zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 no jsem zvědavej jak dlouho to ještě budu dávat...prej má být teďkom babí léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 tak už to je venku http://musicserver.cz/clanek/31424/Serj-Tankian-Imperfect-Harmonies/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 ty na to čekáááš jak na dávku koksu co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 no docelas to trefil....ale už jen chviličku a pojede tooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 hehe tak at z toho nezmagoříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 už to poslouchám a vlhnu ...čekám až to bude na krámu a objednávám CD ..chceš link poslat na poslech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 jojo hod mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 máš to tam a enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.