spineshank Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Dobré ráno, tak vstávání pěkně na hovno takhle brzo si tady snad ještě nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Krasne rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zdravím všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 čau all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) čau all Vypadá to že jsme tady asi jenom my 2 Editováno: 22. Září 2010, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 tak já sem tu už jako stálej inventář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Já tady tak odbíhám od plotny,zavařuju totiz klobásky a u toho este oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 říkáš klobásky...kdybys jich měl moc tak já se hlásím že je ekologicky zlikviduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Moc makám a málo se vám věnuju Pardóóóón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 říkáš klobásky...kdybys jich měl moc tak já se hlásím že je ekologicky zlikviduju No bohužel tě zklamu,donesl mi je kolega z práce a mám toho jen 3kila. Ale jsou moc dobrý domácí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Moc makám a málo se vám věnuju Pardóóóón Vpohodě,já se válím doma po dlouhé době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Hoší mám dotaz???? Jak jsi změním ten popis profesionál co mam pod tím obrázkem?? nějak to nemůžu nikde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 mno to se nekdo zase ma co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 mno to se nekdo zase ma co ? No jak se to veme,na jednu stranu s evalím doma ale nadruhou jsem nemocný takže nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Mno tak to niccc... ja myslel ze mas volnicko ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Moc makám a málo se vám věnuju Pardóóóón no my to chápeme,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Fakt si vzpomneli vsichni zase .)) Na zejtra sem mel mega akci nastesti to padlo ( tak mam radost .)) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) tak jak si tu žijete? kouká, že to tu (fórum) nějak utichá Adleros: řekni si Olinoj, nebo Pticoj Editováno: 22. Září 2010, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Jirko četl včera o tom žralokovi jak sem tio psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Coveče nějak sem nepostřehnul , můžeš znova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 No jak se to veme,na jednu stranu s evalím doma ale nadruhou jsem nemocný takže nic moc Napis Standovi ( Standis ) ti to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 tak jak si tu žijete? kouká, že to tu (fórum) nějak utichá Adleros: řekni si Olinoj, nebo Pticoj Čau Pešku , do pohody my totiž nikam nespěcháááme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Napis Standovi ( Standis ) ti to udela Ok díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 mám na mysli celkově skodahome konkurence je hojná a hlavně nikdo needituje příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.