raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 NENE JÁ HO MÁM RÁD...KLUKA JEDNOHO UŠATÝHO a sakra ted nevim jestli mam mít radost nebo se bát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 RACO NEBOJ..... a pánové bude tady klídek..já jedu z práce domůůůůůůůůůůůůůa dva dny volnooooooooooooooale večer jsem opět zde..a pozor všechni vidím a slyším..mějte se ...večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a sakra ted nevim jestli mam mít radost nebo se bát... Ráco... : taky nevim co si o tom mám myslet Romane asi takhle je to trochu tmavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nic jen že jsem šel do sebe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Papa řediteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak u nás je ta sama situace.Zima a je zataženo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 je čas udělat pápá..kampak se teletabís..tedy pordon Marek poděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jo a k obídku mám doma: knedlo-pašíka-zelí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak zdar pane správče....jinak ta fotka je přesna u nás je uplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak u nás je ta sama situace.Zima a je zataženo. i u nás, ale alespoň bude večer roztaženo..u nás co taky v tý zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no kuci to budou mit v noci krusny... ma bejt docela zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no a já budu maximalně .... se na noční,sakra.kdyby aspon u nás dělaly nějaky mlady vyvynuty děvčata.že by se aspon bylo naco dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 No fuj raco takovy smilstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) jaky smilstvo myslel jsem jen na koukaní.. ;) ... od svy herečky mám koukání povoleno jen nesmim šahat to už je podle ní špatně :-)))) Editováno: 15. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 No nevím jak u vás,ale u nás je roztaženo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pěkne sis to zařídil... já i řídit musim poslepu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 hmm fotka pěkná no něco takovyho kdyby u nás dělalo ...vůbec bych se nezlobil :-))) tak ja koukaní povoleny mam jen když se zapomenu a za jizdy civim a slintam tak to už remca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak to je jasny , ma strach aby si to nekam nanarval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 taky si myslim ...tuhle sem se zakoukal na nějakou slečnu s proklatě kratkou mini a pěkně vyprsenou že to malem nedopadlo dobře :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Joooj klasika ... ty teply mesice jsou halt víc nebezpecný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to jo .... zatim se mi větší nehoda vyhybá ale musim se přiznat že před pár lety sem kvuli jedny takovy zničil poklici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 strejchnul si o obrubnicek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 strejchnul si o obrubnicek ?? ale jen trošíčku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Lítaly poklice , nebo si jen drel plastik... ? Editováno: 15. Květen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nelitaly - jen sem na níc udělal takovy esteticky vlnovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.