Květen 15, 200916 r NENE JÁ HO MÁM RÁD...KLUKA JEDNOHO UŠATÝHO a sakra ted nevim jestli mam mít radost nebo se bát...
Květen 15, 200916 r Autor RACO NEBOJ..... a pánové bude tady klídek..já jedu z práce domůůůůůůůůůůůůůa dva dny volnooooooooooooooale večer jsem opět zde..a pozor všechni vidím a slyším..mějte se ...večer
Květen 15, 200916 r a sakra ted nevim jestli mam mít radost nebo se bát... Ráco... : taky nevim co si o tom mám myslet Romane asi takhle je to trochu tmavy
Květen 15, 200916 r Autor Tak u nás je ta sama situace.Zima a je zataženo. i u nás, ale alespoň bude večer roztaženo..u nás co taky v tý zimě
Květen 15, 200916 r no a já budu maximalně .... se na noční,sakra.kdyby aspon u nás dělaly nějaky mlady vyvynuty děvčata.že by se aspon bylo naco dívat.
Květen 15, 200916 r jaky smilstvo myslel jsem jen na koukaní.. ;) ... od svy herečky mám koukání povoleno jen nesmim šahat to už je podle ní špatně :-)))) Upraveno Květen 15, 200916 r od raca
Květen 15, 200916 r hmm fotka pěkná no něco takovyho kdyby u nás dělalo ...vůbec bych se nezlobil :-))) tak ja koukaní povoleny mam jen když se zapomenu a za jizdy civim a slintam tak to už remca
Květen 15, 200916 r taky si myslim ...tuhle sem se zakoukal na nějakou slečnu s proklatě kratkou mini a pěkně vyprsenou že to malem nedopadlo dobře :-))))))
Květen 15, 200916 r to jo .... zatim se mi větší nehoda vyhybá ale musim se přiznat že před pár lety sem kvuli jedny takovy zničil poklici :-)
Květen 15, 200916 r Lítaly poklice , nebo si jen drel plastik... ? Upraveno Květen 15, 200916 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.