Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 nebere kanááál jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 napiš mu sms..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Mno jo .. ale to ho nemuzu moc vycukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 nezná číslo tak to nebere :) ..nebo píchá... a nemá čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 nepicha .. spis ej zase namol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 dobytek jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 To je guma neni schopna se vyjadrit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 no jo policajt čekatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 no nějak se mi už dnes nechce,přemýšlím jak bych se z toho dnes vyzul tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 nezouvej se...jsou tady lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 táto,ty ses zul........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 čau Stando,tak jak je teď doma?? když jsem tam byl sám, atk jsem se i občas vyspal, teď je to malinko horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Kuci ... jeste ze je patek ... venku to je na zahradku ... pohooodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 jj to znám,ale uklidním tě už nikdy nebudeš spát v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Ondro : ) mozna by bejvalo lepsi kdybys mu to rekl pred 9 mesici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 to je možná fakt, ale jsi Ondro hodnej, že jsi mi to řekl aspoň teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Kuci ... jeste ze je patek ... venku to je na zahradku ... pohooodicka jj dneska se pořádně projedu,kraťase mám tak mi bude hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Faaaaakkktt je tam genialne .. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 jj genitálie budou v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 celý víkend klid v hospodě, jsem už hodně dlouho neviděl , ale tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 čus lidi.....tak dneska u nás po ránu -2°C..pěkně jsem si zaškrábal...okna..........jsem zvědavej na Ondru, jestli jel dnes na skůtru a v kraťasech.. mě byla zima v při zapnutým výhřevu sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 čau Máro,samo že jsem dneska v kraťassích jen sem jel fábkou protože jsem vezl malou do školky,jinak bych jel určo na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 blázne.....počkej jak se ti začnou ozejvat časem klouby.... pokud tedy nekecáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 nekecám,no ještě chvíli určo je nosit budu a sprvním sněhem dám dlouhé kalhoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.