spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 taky když jsme naposled malovali sem fuckoval že radši zaplatím malíře,ale nakonec jsem to dělal taky já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 jinak včera vystoupili na Primě tady od nás a musím říct že fakt pecka to byla ač toto moc nesleduju :palec2: http://www.youtube.com/watch?v=1MMH5oas6jU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Čau hoši Jo Ondro, ty jsou dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 čau Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Caaagoo, taak v sobotu mi umrelo auto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 copak se stalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Valim si to po dalnici a najdnou zpozoruju ze to vubec nechce jet 110 plyn na zemi a nic ... Rikam kua divny a v ten moment to zaclo samo brzdit a motor padnul na 50km/h a proste zaboha nejde jet rychlejs ( asi spadnul do nouzaku ) ... mno od te doby se mu nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 a je po záruce co?....to máš z toho LPG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Netusim , klucina to napichnul na wag a rikla ze tam nic neni ... ze to vydi ze bude zaprasenej filtr akorat ( tak doufam ze tomu tak je ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Tak snad to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Kazdopadne me v autorizaku pekne nasral v sobotu meli otevreno , mel tam prazdno a ochota sama ... ze me vezme az v utery, rikam tak to aspon napichnete ne ??? ... Ani hovno ... kreteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Tak jedině přejít do jinýho, záleží to na lidech no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Caaagoo, taak v sobotu mi umrelo auto ... čau,no to teda nezní moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Kazdopadne me v autorizaku pekne nasral v sobotu meli otevreno , mel tam prazdno a ochota sama ... ze me vezme az v utery, rikam tak to aspon napichnete ne ??? ... Ani hovno ... kreteni tam bych ani nepachl po takovejch zkusenostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Taky ze to bylo naposled .... tak ja tam sel na blind jen ze meli zrovna otevreno ale jak rikam ochota sama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 pošli mi Jirko adresu,konečně jsem to zabalil ten dáreček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Ondro a dárek pro mě pořád nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 co bys chtěl Libore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Máááš to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 co bys chtěl Libore? něco pěknýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 něco pěknýho ti teda pošlu mou fotečku v tangáčích :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 říkal jsem něco PĚKNÝHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 pěknýho a sexy,to je jako bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 já měl spíš na mysli nějakou sekeru od Fiskars nebo něco podobnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Hehe ... mno Ondro doufam ze sem tam zadnej bonus nedostal .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.