Listopad 8, 201014 r Hehe ... mno Ondro doufam ze sem tam zadnej bonus nedostal .) neboj,ty máš fotku bez tangáčů jako bonus :smich:
Listopad 8, 201014 r kurva fix .) , tak auto - vysral se 1. katalizator ... vymlatil i druhej // totalne ucpal vyfuk
Listopad 8, 201014 r kurva fix .) , tak auto - vysral se 1. katalizator ... vymlatil i druhej // totalne ucpal vyfuk no se vyser na kat a nech tam jen trubku a máš to
Listopad 8, 201014 r Ondro nééééé, za chvilku jdu na oběd Tak to je blbý Jirko chtěl bys sis hrát s chloupky a třebas je mít i v polívce cooo
Listopad 8, 201014 r chtěl bys sis hrát s chloupky a třebas je mít i v polívce cooo tvoje chutě nějak nesdílím
Listopad 8, 201014 r týhle debatě se vyhejbám Jen mi Ondro dej vědět, až mi budeš posílat něco od toho Fiskarsu
Listopad 8, 201014 r týhle debatě se vyhejbám Jen mi Ondro dej vědět, až mi budeš posílat něco od toho Fiskarsu no mám tu krásnou samolepku tak když budeš na auto chtít tak pošlu
Listopad 8, 201014 r Jdu si dát radši obídek než tyhle vaše prasárny tu číst nebuď takovej posera,v životě je to krutější jako tady
Listopad 8, 201014 r no mám tu krásnou samolepku tak když budeš na auto chtít tak pošlu psal jsem něco o samolepce?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.