Marek Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 (editace) no hlavně prodejce to podcenil, když nemá dostatek zboží Editováno: 16. Prosinec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak hrabel na sníh jsem měl hafo,ale poptávka je velká co se týče fréz tam nám nedodali vše ani z předobjenávek z léta,takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 výmluvy...a kdo chce dneska hrabat ručně ....mě stačí blbnout s lopatou před barákem u auta a pak před garáží..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak jako frézy z čínský ty jsou,ale my preferujeme trošku jiný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak to je jasný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak teď mi došel ten kávovar takže už jen něco k tomu menšího a mám to za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Tak na autíčku chybějí už jen : podběhy kol a mřížka na předek )) a ještě půjde na geošku Zítra bude zase u papínka :¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak teď mi došel ten kávovar takže už jen něco k tomu menšího a mám to za sebou no já taky potřebuju něco drobnějšího...už jsem malý koupil LCD 81cm a herečce DVD HDD320GB....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak teď mi došel ten kávovar takže už jen něco k tomu menšího a mám to za sebou hele a co malej hrneček :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 kucííí to jááá mám pohodu na dáárky letos seruu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 hele a co malej hrneček :smich: dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Tak na autíčku chybějí už jen : podběhy kol a mřížka na předek )) a ještě půjde na geošku Zítra bude zase u papínka :¨) no tak to je paráda pak už jen jezdit a hlavně aby se nic podobnýho nestalo zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 mnoooo tak ja nevim - asi bych mel zacit jezdit jako prase , hovadum se vecne nic nestava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 no nevím,radši jezdit v klidu a s rozumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 to ted 2x nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Nazdár Tady ten sníh je děs, už není kam dávat, někde kolem cest je to tak vysoká, že je to skoro vyšší jak auto Snad už padat nebude. JIrko tak už abys zas jezdil Mě dnes přišli nový přední gumy, tamta píchlá nešla opravit, tak jsem objednal nový, zítra je hodím do servisu aby je přezuly a už zas budu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak říká se do třetice všeho dobrýho ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Snad to zejtra klapne .... Musim zacit ridit jinak ze me bude alkoholik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 dobré ráno,kosa jak prase dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 čus..tady je celkem teplo -7°C, ale zase se to sype...ten za.ranej bílej sajrajt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 no tady nesněžilo pěkně dlouho,ale uklouzaný to jo,kosa ale velká venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 a furt to padá....a silničáři jsou asi na obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 no to víš,pátek---malá sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 asi jo.....už mě to sere...pořád s lopatou ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Kuci na tohle vam fakt muzu rict akorat jedno , twle ja ji zase mám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.