Prosinec 16, 201014 r Autor no hlavně prodejce to podcenil, když nemá dostatek zboží Upraveno Prosinec 16, 201014 r od Marek
Prosinec 16, 201014 r tak hrabel na sníh jsem měl hafo,ale poptávka je velká co se týče fréz tam nám nedodali vše ani z předobjenávek z léta,takže tak
Prosinec 16, 201014 r Autor výmluvy...a kdo chce dneska hrabat ručně ....mě stačí blbnout s lopatou před barákem u auta a pak před garáží.....
Prosinec 16, 201014 r tak teď mi došel ten kávovar takže už jen něco k tomu menšího a mám to za sebou
Prosinec 16, 201014 r Tak na autíčku chybějí už jen : podběhy kol a mřížka na předek )) a ještě půjde na geošku Zítra bude zase u papínka :¨)
Prosinec 16, 201014 r Autor tak teď mi došel ten kávovar takže už jen něco k tomu menšího a mám to za sebou no já taky potřebuju něco drobnějšího...už jsem malý koupil LCD 81cm a herečce DVD HDD320GB.......
Prosinec 16, 201014 r Autor tak teď mi došel ten kávovar takže už jen něco k tomu menšího a mám to za sebou hele a co malej hrneček :smich:
Prosinec 16, 201014 r Tak na autíčku chybějí už jen : podběhy kol a mřížka na předek )) a ještě půjde na geošku Zítra bude zase u papínka :¨) no tak to je paráda pak už jen jezdit a hlavně aby se nic podobnýho nestalo zase
Prosinec 16, 201014 r mnoooo tak ja nevim - asi bych mel zacit jezdit jako prase , hovadum se vecne nic nestava
Prosinec 16, 201014 r Nazdár Tady ten sníh je děs, už není kam dávat, někde kolem cest je to tak vysoká, že je to skoro vyšší jak auto Snad už padat nebude. JIrko tak už abys zas jezdil Mě dnes přišli nový přední gumy, tamta píchlá nešla opravit, tak jsem objednal nový, zítra je hodím do servisu aby je přezuly a už zas budu jezdit
Prosinec 17, 201014 r Autor čus..tady je celkem teplo -7°C, ale zase se to sype...ten za.ranej bílej sajrajt......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.