Marek Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 já hodinky nenosím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 pokud chceš nové a u nás koupit tak tam toho tolik nebude,pokud máš možnost z venku nebo třebas ebay tak tam by se dalo už vybrat právě že je tu značek plno, tak nevím od jaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 já hodinky nenosím..... já právě taky ne, ale začnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 z těch hodně zajímavejch co jdou z venkou objednat jsou hodně populární Seíko Monster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 právě že je tu značek plno, tak nevím od jaký v té ceně okolo 5000,- asi nejvíc Casio G shock,Seiko,Citizen pokud bys zvedl limit tak Certina,Hamilton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 v té ceně okolo 5000,- asi nejvíc Casio G shock,Seiko,Citizen pokud bys zvedl limit tak Certina,Hamilton jo, takhle jsem to potřeboval si je pak prohlídnu jaký dělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 já právě taky ne, ale začnu tak to si kup pořádný nerozbitný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ale 5 litrů za hodinky bych nedal ani náhodou.... :) ....to je radši vrazím jinam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj zajímavě pokud bys je chtěl ty se daj sehnat do těch 4 tisíc v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 u nás mají trhovci všechny značky za max. 2 000,-Kč VŠE ZARUČENĚ origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ale 5 litrů za hodinky bych nedal ani náhodou.... :) ....to je radši vrazím jinam :) já bych byl bez hodinek jako bez ruky,jsem na to mít je na ruce moc zvyklej jedině kdy jse sundám tak před tréninkem a než jdu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 u nás mají trhovci všechny značky za max. 2 000,-Kč VŠE ZARUČENĚ origo hele radši než takový shitky je lepší za stejný peníze koupit Casio G,vydrží nedrsnější zacházení a vypadaj cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak to je jasný Ondro..... čus jedu dom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 když se budou kupovat, tak ať sou trochu kvalitní Já na ně zas zvyklej nejsem vubec, tak uvidíme, jak si zvyknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak se měj Máro A třeba se po cestě stav u trhovců a obhlídni ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 čau Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 když se budou kupovat, tak ať sou trochu kvalitní Já na ně zas zvyklej nejsem vubec, tak uvidíme, jak si zvyknu no u hodinek je to jako všude spolu s cenou roste kvalita a provedení,vím to sám mám hodinky v rozpětí 2500,- až 60 000,- takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 najdu ti ještě jeden tip,myslím že ti padnou hned do oka,ale nevím jak moc dnes Festina je na tom co se týče kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to si blázen teda 60 táců za hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 najdu ti ještě jeden tip,myslím že ti padnou hned do oka,ale nevím jak moc dnes Festina je na tom co se týče kvality tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj dobře Jaký maj označení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to si blázen teda 60 táců za hodinky jestli si je neviděl jsou o stránku nebo dvě zpět,mrkni hlavně na to video tak jsou krásně vidět jinak já měl cenu mnohem lepší,ale pořád to byla vrtula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 http://www.korunka.cz/panske-hodinky/festina-chrono-dual-time-16489-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.