Prosinec 16, 201113 r nic...jen mě sere :-))))) a ted po novym roce opet dovrším dvouletou trvanlivost opravy podpalenych ventilu .-))) a do těch se mi už moc nechce :-)
Prosinec 16, 201113 r na travu ?? to asi ne navic ted je cca o 6m kratší a už se tak moc nekymácí ... zkusim okouknout nějakej strom v okoli :-)
Prosinec 16, 201113 r Tak to se ti nedivím. Musíš holt udělat pár přesčasů a koupit nový strom to chce starej a shnilej Upraveno Prosinec 16, 201113 r od Riper
Prosinec 16, 201113 r Jindro, já ti ho můžu taky rozumně o(b)jet :-)))))))))))))) ok ale jedině s ochranou
Prosinec 16, 201113 r chceš s vroubkama a nebo hladkou?? no jedině s nějakym specialním echt nastavcem at to má grády :-)
Prosinec 16, 201113 r twe kam sem se to dostal že by zvraceny.cz ??? ?????? psal jsi něco o zubačce nebo tak něco
Prosinec 16, 201113 r twe kam sem se to dostal já bych ti to řekl, ale nevím, zda ti to situaci ulehčí :-)))))
Prosinec 16, 201113 r no jedině s nějakym specialním echt nastavcem at to má grády :-) stačí tento??? :-))))
Prosinec 16, 201113 r já bych ti to řekl, ale nevím, zda ti to situaci ulehčí :-))))) tak ripa bych typoval na pravidelnyho čtenaře servru alik.cz :-)))))))))
Prosinec 16, 201113 r tak ripa bych typoval na pravidelnyho čtenaře servru alik.cz :-))))))))) hustý :-)))))))))) teda ripe, tady aspoň trochu okusíš z chlapského světa :-))))
Prosinec 16, 201113 r woe ... co to je? asi sem ještě malej úchyl co asi tak myslíš, že to asi je :-)))))) toto je klíč na o(b)jetí :-)))))))))) se stav, pomůžu, zaučím, poradím :-))))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.