Prosinec 16, 201113 r co asi tak myslíš, že to asi je :-)))))) toto je klíč na o(b)jetí :-)))))))))) se stav, pomůžu, zaučím, poradím :-)))))))) začínám se trochu bát a je mi nějak úzko......
Prosinec 16, 201113 r A já furt proč se ráca cítí být výstavní chlapák v akci s kýmkoliv tady v akci ho vidět nemusim
Prosinec 16, 201113 r začínám se trochu bát a je mi nějak úzko...... neboj, vše se dá odstranit a pomoct najdeš u specializovaných prodejců a odborníků :-)
Prosinec 16, 201113 r hele stando myslel jsem něco takovyho tak tohle vidím poprvé, máme doma velkou sbírků klíčů a nástavců, ale tohle :-)))) s tím asi nic moc neo(b)jedu :-))
Prosinec 16, 201113 r že by???? dáme důkaz místo slibů??? :-)))))) A já furt proč se ráca cítí být výstavní chlapák v akci s kýmkoliv tady v akci ho vidět nemusim tak to možná prohloupíš, kdo neviděl, nevěří :-)))
Prosinec 16, 201113 r to mi někoho připomíná :o/ tak se pochlub, raca je napnut jak prut, už mu z toho úplně úzko :-)))
Prosinec 16, 201113 r tak tohle vidím poprvé, máme doma velkou sbírků klíčů a nástavců, ale tohle :-)))) s tím asi nic moc neo(b)jedu :-)) a ráca se prý těšil na návštěvu a o(b)jetí od kamaráda
Prosinec 16, 201113 r kurva ...že bych si splet forum????? myslel jsem že jsem na jednom specializovanym deutsch foru ... :kol-28: ...... tak z jineho soudku kouknu co se tu probíra....mmmmmt jo už to vidim,jaky mate počasí??tady prší a fouka.....
Prosinec 16, 201113 r radši to nechtěj vědět měl bys vlhký sny a co to udělá s racou ani nechci domyslet
Prosinec 16, 201113 r tak se pochlub, raca je napnut jak prut, už mu z toho úplně úzko :-))) radši to nechtěj vědět měl bys vlhký sny a co to udělá s racou ani nechci domyslet
Prosinec 16, 201113 r radši to nechtěj vědět měl bys vlhký sny a co to udělá s racou ani nechci domyslet ripiku na vlhky sny ti poradim pravidelnou masturbaci ....... v šestnácti mi moc pomohla :-)))))
Prosinec 16, 201113 r jj hospoda paráda ..... .... ja na leštění prdím naposled když sem umyl tak sem ten samej den zmoknul.a to sem se ještě patlal s leštěnkama - ožívovačem plastu a podobnyma serepetičkama ja už bych nejradši tohle ho..o tema otočil ..ted sem dovečerel a nerad bych ten guláš se šesti viděl ještě jednou už tady měl raca velké choutky :-)))))
Prosinec 16, 201113 r stando to je dva roky zpět...ted už jsem vyspělej už i chlupy na ohanbý mám dlouhy..... :kol-31:
Prosinec 16, 201113 r ripiku na vlhky sny ti poradim pravidelnou masturbaci ....... v šestnácti mi moc pomohla :-))))) a nebo hodně používej froté ručníky :-)))
Prosinec 16, 201113 r ripiku na vlhky sny ti poradim pravidelnou masturbaci ....... v šestnácti mi moc pomohla :-))))) chceš nám tu tvrdit že už nemasturbuješ???????
Prosinec 16, 201113 r stando to je dva roky zpět...ted už jsem vyspělej už i chlupy na ohanbý mám dlouhy..... :kol-31: kolik??? počítáš to na mm a nebo dokonce na cm?? :-)
Prosinec 16, 201113 r chceš nám tu tvrdit že už nemasturbuješ??????? jako ted??? to je vidět??? sakra :-))))
Prosinec 16, 201113 r a nebo hodně používej froté ručníky :-))) a ty chocholky v avatarech máte od těch použitech ručníků co
Prosinec 16, 201113 r chceš nám tu tvrdit že už nemasturbuješ??????? on už ne, velký kluci na to mají herečky, pokud jsou doma po ruce :-)))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.