Prosinec 16, 201113 r kolik??? počítáš to na mm a nebo dokonce na cm?? :-) no leze mi to z trenek....... .-)
Prosinec 16, 201113 r on už ne, velký kluci na to mají herečky, pokud jsou doma po ruce :-))) kolikrat není herečka jen po ruce ale i po puse a to taky není nejhorší .-)
Prosinec 16, 201113 r no leze mi to z trenek....... .-) a máš pořád velikost SM nebo jsi už konečně přešel na velikost M :-))))
Prosinec 16, 201113 r a máš pořád velikost SM nebo jsi už konečně přešel na velikost M :-)))) se znáte se dost osobně že? Upraveno Prosinec 16, 201113 r od Riper
Prosinec 16, 201113 r a já vůl myslel že raca poslouchá hérečku a ono je to naopak ta slyší i kolikrát i chlupy růst
Prosinec 16, 201113 r se znáte dost osobně že? tak normálně už jsme měli tu čest se vidět i osobně :-))
Prosinec 16, 201113 r a máš pořád velikost SM nebo jsi už konečně přešel na velikost M :-)))) no asi už to větší z dětskyho mě nedavno vyhodili ....asi se jim nelíbilo že se pokouším zkoušet slípky s vochomurkou :-) mimo kabinku
Prosinec 16, 201113 r koukam jak je správné tema hned přibude pár stranek....poutaveho čtení jj, třeba se Vlasta nebude v práci nudit, když nebude mít žádný výjezd, to je zaručený čtenář :-)
Prosinec 16, 201113 r tak normálně už jsme měli tu čest se vidět i osobně :-)) to si už ani pomalu nepamatuju.... to je let
Prosinec 16, 201113 r jj, třeba se Vlasta nebude v práci nudit, když nebude mít žádný výjezd, to je zaručený čtenář :-) to jo a jestli nemá manželku doma tak ho čeka stoprocentní poluce :-)
Prosinec 16, 201113 r Vlasta je už zasloužilý otec tak se třeba objeví a poradí nám (racovi) co s chlupama.
Prosinec 16, 201113 r no asi už to větší z dětskyho mě nedavno vyhodili ....asi se jim nelíbilo že se pokouším zkoušet slípky s vochomurkou :-) mimo kabinku zkus tohle,dělají i vetší :-))))
Prosinec 16, 201113 r nojo některejm se to stává.a jak to snášíš? celkem dobře aspon nevidim ty bradavice na bradě...
Prosinec 16, 201113 r zkus tohle,dělají i vetší :-)))) s krtečkem pravě že už mám chtěl jsem nějakou jinčí figurku
Prosinec 16, 201113 r standis: kam ty na to chodíš??? do šuplíku?? skoro, vše mám v komínku ve skřínce :-)
Prosinec 16, 201113 r celkem dobře aspon nevidim ty bradavice na bradě... ty kokso to sem nevěděl že si tak malej
Prosinec 16, 201113 r tak se pochlub, raca je napnut jak prut, už mu z toho úplně úzko :-))) s krtečkem pravě že už mám chtěl jsem nějakou jinčí figurku co blbneš ten teď frčí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.