raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 kolik??? počítáš to na mm a nebo dokonce na cm?? :-) no leze mi to z trenek....... .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 on už ne, velký kluci na to mají herečky, pokud jsou doma po ruce :-))) kolikrat není herečka jen po ruce ale i po puse a to taky není nejhorší .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 a já vůl myslel že raca poslouchá hérečku a ono je to naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 no leze mi to z trenek....... .-) a máš pořád velikost SM nebo jsi už konečně přešel na velikost M :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 koukam jak je správné tema hned přibude pár stranek....poutaveho čtení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 (editace) a máš pořád velikost SM nebo jsi už konečně přešel na velikost M :-)))) se znáte se dost osobně že? Editováno: 16. Prosinec 2011, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 a já vůl myslel že raca poslouchá hérečku a ono je to naopak ta slyší i kolikrát i chlupy růst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 se znáte dost osobně že? tak normálně už jsme měli tu čest se vidět i osobně :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 a máš pořád velikost SM nebo jsi už konečně přešel na velikost M :-)))) no asi už to větší z dětskyho mě nedavno vyhodili ....asi se jim nelíbilo že se pokouším zkoušet slípky s vochomurkou :-) mimo kabinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 koukam jak je správné tema hned přibude pár stranek....poutaveho čtení jj, třeba se Vlasta nebude v práci nudit, když nebude mít žádný výjezd, to je zaručený čtenář :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 ta slyší i kolikrát i chlupy růst svoje nebo tvoje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 tak normálně už jsme měli tu čest se vidět i osobně :-)) to si už ani pomalu nepamatuju.... to je let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 jj, třeba se Vlasta nebude v práci nudit, když nebude mít žádný výjezd, to je zaručený čtenář :-) to jo a jestli nemá manželku doma tak ho čeka stoprocentní poluce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 svoje nebo tvoje?? manželce rostou vousy ty trdlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Vlasta je už zasloužilý otec tak se třeba objeví a poradí nám (racovi) co s chlupama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 třeba pořádny spodky až ke kotníkum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 manželce rostou vousy ty trdlo nojo některejm se to stává.a jak to snášíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 no asi už to větší z dětskyho mě nedavno vyhodili ....asi se jim nelíbilo že se pokouším zkoušet slípky s vochomurkou :-) mimo kabinku zkus tohle,dělají i vetší :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 třeba pořádny spodky až ke kotníkum tak ty sem dlouho neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 nojo některejm se to stává.a jak to snášíš? celkem dobře aspon nevidim ty bradavice na bradě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 standis: kam ty na to chodíš??? do šuplíku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 zkus tohle,dělají i vetší :-)))) s krtečkem pravě že už mám chtěl jsem nějakou jinčí figurku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 standis: kam ty na to chodíš??? do šuplíku?? skoro, vše mám v komínku ve skřínce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 celkem dobře aspon nevidim ty bradavice na bradě... ty kokso to sem nevěděl že si tak malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 tak se pochlub, raca je napnut jak prut, už mu z toho úplně úzko :-))) s krtečkem pravě že už mám chtěl jsem nějakou jinčí figurku co blbneš ten teď frčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.