spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 letos jsem vyjel zatim 3x z toho 2x s malou takze to bylo jen lazo ale uz se tesim az bude trosku lip,jeste je docela kosa a blaticka dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jezdit po Praze by me taky nebavilo,neni nad to byt v prirode,clovek u toho vypne a je v poho jen to musi skloubit se vsim ostatnim casove,coz je nekdy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No právě, tady u nás se jezdí dobře Já vyjedu, až bude teplo, teď je na mě moc zima a nechci bejt nemocnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 ja jel ted v sobotu bylo nadherne dal jsem si na zahrati 25km,ale jak rikam moc blaticka,klouze to a je to drina na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 když je sucho a teplo, tak je to nejlepší No jdu si udělat něco k jídlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 a co na aute mas nejaky zmeny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jo, pár drobností, koupil jsem kožený područky, abych neměl otlačený lokty a teď jsem pořídil led denní svícení z FIIRS, tak ho trochu upravuju, aby ladilo k masce a mřížkám v nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jj sucho je fajn,sice se prasi ale neni to tak strasny jako ted,vse je podmaceny a jedes jako na lede na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jo, pár drobností, koupil jsem kožený područky, abych neměl otlačený lokty a teď jsem pořídil led denní svícení z FIIRS, tak ho trochu upravuju, aby ladilo k masce a mřížkám v nárazníku na kolik to vyslo? no jsem zvedavej jak to bude vypadat a kam to vrazis na ten naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 tak jak po obede?? me je fajn,jeste kafe a spokojenost velka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No po obědě je parádně Hele to denní mě vyšlo tady od jenoho člena na 1000Kč, což je uplně nádherná cena oproti cenám v eshopu třeba. A dám to místo mlhovek, který využuju stejně tak 2x do roka maximálně a kabeláž použiju právě z těch mlhovek, takže příprava na instalaci téměř nulová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 no tak to mas vychytany kdyz te jen prehodis a ta cena je fakt libofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 sem si vsiml ze si mi psal neco ohledne tahu na hodinky,co sis koupil teda nakonec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Právě no, za tu cenu jsem je bral hned Sem jich pár vystřídal, teď mám Citizen, ale model to nevím co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Citizen mam taky jedny doma na potapeni a plavani,jsou to poradny a vetsi hodinky ne nadarmo se jim rika Eccozila ,mas ecco drive?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 (editace) jo, to je to napájení světlem ne? to maj Editováno: 6. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jj tak to je fajn,tak najdi co to je za model at muzu zkouknout co sis vybral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jo už jsem je našel: http://www.hodinky-citizen.cz/panske/BL5380_58E a pak mám ještě tyhle: http://www.nakupuj.com/hodinky-panske-casio-edifice-ef-539d-1avef/z198746/?kampan=723&utm_source=srovnavame.cz&utm_medium=srovnavac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 moc pekny Libore,koukam ze ses rozjel s hodinkama skoro jako ja ale opravdu peknej vyber,navic ti Citizen maji "nekonecnej"kalendar takze se nemusis starat s prehazovanim datumu nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 díky, jsem si myslel, že se ti líbit nebudou No mě vyhovujou a ty Casio jsem měl za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jj Casio se v teto rade hodne fejkujou,tak doufam ze si je nebral trebas pres aukro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Jak nikdo? já tady sem pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 díky, jsem si myslel, že se ti líbit nebudou No mě vyhovujou a ty Casio jsem měl za dobrou cenu Bral jsem je od kámoše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Jak nikdo? já tady sem pořád Tak to se omlouvám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 V pohodě...ale je pravda že už tady chdí podtstně méně lidí než třeba před rokem... Byly časy kdy se tady popsalo blbostma i 5 stránek za večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.