baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No právě, te´d už se tu moc nepíšeš, ale tak už se vrátil Ondra, ještě toho Jirku by to chtělo a zas se tu budou řešit hovadiny na 5 stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Bral jsem je od kámoše. jako s papirama?paragon?zarucak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No právě, te´d už se tu moc nepíšeš, ale tak už se vrátil Ondra, ještě toho Jirku by to chtělo a zas se tu budou řešit hovadiny na 5 stránek tak jasny,to musime jinak by to bylo v hajzlu,dnes musime aspon 3 stranky udelat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No já vás opouštím,mám nějáké vyřizování.... Tak kdyžtak Zdar večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No já za chvilku mizím zas chvilku dělat na tom denním svícení, musím se stavit u kámoše, jestli nemá černej sprej, abych to mohl stříknout a nemusel kvůli kousku kupovat celej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Taky se tu nějak večer ukážu, tak zatím čus Ádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 No já za chvilku mizím zas chvilku dělat na tom denním svícení, musím se stavit u kámoše, jestli nemá černej sprej, abych to mohl stříknout a nemusel kvůli kousku kupovat celej si to nechas postrikat od kamose jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 A jéje, už tu zase začínaj prasárny tak já mizím, kdyžtak večer čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 (editace) Kua vlezu do hospody a citim se jak v praci, same prasarny Editováno: 6. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 jake prasarny?? tak Libor tu napise ze si to necha postrikat od kamose a prej ze prasarny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 si to nechas postrikat od kamose jooo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 nic o postříkání jsem nepsal, Ondro kroť si trochu tu tvojí úchyláckou fantazii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 To jsem taky zvědavej. Ale to ještě né ALe stal se ze mě převážně pražák A co u tebe novýho? tak tě vítám pražáku :-)))) V pohodě...ale je pravda že už tady chdí podtstně méně lidí než třeba před rokem... Byly časy kdy se tady popsalo blbostma i 5 stránek za večer čím je člověk starší, tím mín má čas tu být, ale občas se tu pár příspěvků objeví :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 nic o postříkání jsem nepsal, Ondro kroť si trochu tu tvojí úchyláckou fantazii ale myslel jsi si to :-)))))) Ondra to vycítil :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) Dobré ráno Stando díky za přivítání v praze No Ondra vycítí jen kraviny Editováno: 7. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 dobré dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 nic o postříkání jsem nepsal, Ondro kroť si trochu tu tvojí úchyláckou fantazii tak o strikani to bylo asi ale u kamose tak sem to asi nejak jinak pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 máš plnou hlsvu prasáren a takhle to dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 nejaky slecny ti neco rikali jooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 o ničem nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 sem se lekl ze na me neco prasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Spíš že ti něco prasklo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 myslis guma na kole joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.