Březen 6, 201213 r No právě, te´d už se tu moc nepíšeš, ale tak už se vrátil Ondra, ještě toho Jirku by to chtělo a zas se tu budou řešit hovadiny na 5 stránek
Březen 6, 201213 r No právě, te´d už se tu moc nepíšeš, ale tak už se vrátil Ondra, ještě toho Jirku by to chtělo a zas se tu budou řešit hovadiny na 5 stránek tak jasny,to musime jinak by to bylo v hajzlu,dnes musime aspon 3 stranky udelat :D
Březen 6, 201213 r No já za chvilku mizím zas chvilku dělat na tom denním svícení, musím se stavit u kámoše, jestli nemá černej sprej, abych to mohl stříknout a nemusel kvůli kousku kupovat celej
Březen 6, 201213 r No já za chvilku mizím zas chvilku dělat na tom denním svícení, musím se stavit u kámoše, jestli nemá černej sprej, abych to mohl stříknout a nemusel kvůli kousku kupovat celej si to nechas postrikat od kamose jooo
Březen 6, 201213 r Kua vlezu do hospody a citim se jak v praci, same prasarny Upraveno Březen 6, 201213 r od jozzi
Březen 6, 201213 r jake prasarny?? tak Libor tu napise ze si to necha postrikat od kamose a prej ze prasarny
Březen 6, 201213 r To jsem taky zvědavej. Ale to ještě né ALe stal se ze mě převážně pražák A co u tebe novýho? tak tě vítám pražáku :-)))) V pohodě...ale je pravda že už tady chdí podtstně méně lidí než třeba před rokem... Byly časy kdy se tady popsalo blbostma i 5 stránek za večer čím je člověk starší, tím mín má čas tu být, ale občas se tu pár příspěvků objeví :-)))
Březen 6, 201213 r nic o postříkání jsem nepsal, Ondro kroť si trochu tu tvojí úchyláckou fantazii ale myslel jsi si to :-)))))) Ondra to vycítil :-))))
Březen 7, 201213 r Dobré ráno Stando díky za přivítání v praze No Ondra vycítí jen kraviny Upraveno Březen 7, 201213 r od baris
Březen 7, 201213 r nic o postříkání jsem nepsal, Ondro kroť si trochu tu tvojí úchyláckou fantazii tak o strikani to bylo asi ale u kamose tak sem to asi nejak jinak pochopil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.