baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) nebo někde jinde Editováno: 7. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 to nee,ale na kolo chci ted vyzkouset nove duse,znas toto? http://mtbs.cz/clanek/pichani-uz-nebude-jako-driv-prichazi-duse-foss/kategorie/tech-news Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Hele, o tom jsem neslyšel, ale je to hodně zajímavý Na a už vím, jak si na to narazil ty, při hledání kondomů :D viz citace z toho článku: "...někomu mohou připomínat i obří kondom s ventilkem." :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 nee ja kondomy nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 tak jak jinak by si na to narazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 byl jsem male o Vanocich kupovat nove kolo a narazil jsem na to,tak jsem se ptal co to je a docela me to zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 je to dobrý, kor třeba v lese se to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 asi si to tam necham ted dat,zitra tam dal kolo a necham si to prehodit spolu s novou zadni gumou kterou sem sjel uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 navic to ani neni tak drahy tusim stoji jedna 350,- coz zadna vrtule neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 to jo, ta cena jde, tak až budeš mít nějaký zkušenosti, tak dej info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 nedelam si iluze ze to bude bez chyby,ale vyzkousim to urco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 musíš pak naschvál najet na hřebík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 jako spise horsi jsou trny nebo neco co potkas v lese,nez hrebiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 já vím, na ten hřebík musíš najet úmyslně, abys to vyzkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 jako vis co byla prdel,jak sem kolo dovezl a jel to vyzkouset tak druhej den mi Emca rila,tatko mas nejaky meky kolo,ja rikam si delas ze me srandu ze a ono nee,jsem pri prvni vyjizdce pichl a to trn v zadnim kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Tak to je celkem smůla To by se ti ty nový duše vyplatily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 jsem tu z obeda,takze pohodicka ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Taky uz jsem po obede a ted daruju plasmu Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 jakou uhlopricku?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Hele si muzes vybrat Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 noo mam od lonska novou,ale klido muzes nejakou aspon 160cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 tak tuto teda http://www.mall.cz/plazmove-televize-uhlopricka-132-cm/panasonic-viera-tx-p55vt30e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 vsechno bude, kdyz budes hodnej Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 ja jsem synonymum pro slovo hodnej to nevis Libore?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Tak to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.