Březen 13, 201213 r A já myslel ten kanál co máš před barákem No nic, já jedu, se tu mějte a někdy během dne se tu ukážu
Březen 13, 201213 r Ty si davas ja mam dneska slezskou specialitku , rolada klusku a modry salot znalci znaji Odeslano z Iphone 4S
Březen 13, 201213 r Kluci nedělejte mi chutě, já ještě nejedl Jozzi co to je za specialitu? název celkem zajímavej
Březen 13, 201213 r No je to slezsky vicemene v prekladu je to hovezi rolada pnena klobasou vajickem okurkou a horcici v omacce k tomu neco jako noky ale hutna to jinak a cervene zeli se skvarkama a octem. No bozi Odeslano z Iphone 4S
Březen 13, 201213 r to zní jako parádní hostina No já dneska nejspíš skončím v mekáči nebo kfc nebo burger kingu Upraveno Březen 13, 201213 r od baris
Březen 13, 201213 r Ty si davas ja mam dneska slezskou specialitku , rolada klusku a modry salot znalci znaji Odeslano z Iphone 4S tak to fakt neznam,a modry veci nejim
Březen 13, 201213 r to zní jako parádní hostina No já dneska nejspíš skončím v mekáči nebo kfc nebo burger kingu sel bych ke Kingovi,kdyz muzu dam si spise tam jidlo jak u Mc
Březen 13, 201213 r Nene modra kapusta ze dela z cerveneho zeli a pritom to je fialove co to je florenc Odeslano z Iphone 4S
Březen 13, 201213 r Nene modra kapusta ze dela z cerveneho zeli a pritom to je fialove co to je florenc Odeslano z Iphone 4S část prahy, zastávka, kde se kříží metro B a C
Březen 13, 201213 r Ondro, modrý znamená dobře uleželí no ja sem asi moc kozervativni,ale trebas modry brambory nebo testoviny nejim,nejak mi ta barva nejde k jidlu
Březen 13, 201213 r Ja si myslim ze po pullitru slivovice by Ti to bylo jedno aaaa Prahu uz znam Odeslano z Iphone 4S
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.