baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 no jen nemachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 no ja musel to vis jsme skoro u more tady na jihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Hmm že by hospodsky SEVER proti JIHU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 novinka od Heada :rock: :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ondro od moře? Spíš od nějaký smradlavý stoky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Jadran preci myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 A já myslel ten kanál co máš před barákem No nic, já jedu, se tu mějte a někdy během dne se tu ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 ja mam jen les pred barakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 A v lese potůček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Toste jeste nebyli u nas na vychode Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 tak ja sem uz po obede,dneska vynikajici gulasek s rohlikem,faakt basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ty si davas ja mam dneska slezskou specialitku , rolada klusku a modry salot znalci znaji Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Kluci nedělejte mi chutě, já ještě nejedl Jozzi co to je za specialitu? název celkem zajímavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 No je to slezsky vicemene v prekladu je to hovezi rolada pnena klobasou vajickem okurkou a horcici v omacce k tomu neco jako noky ale hutna to jinak a cervene zeli se skvarkama a octem. No bozi Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) to zní jako parádní hostina No já dneska nejspíš skončím v mekáči nebo kfc nebo burger kingu Editováno: 13. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Barisi tak meka bych bral taky swis king a je to Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 asi tak no, mekáč je na Florenci, tak to mám po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ty si davas ja mam dneska slezskou specialitku , rolada klusku a modry salot znalci znaji Odeslano z Iphone 4S tak to fakt neznam,a modry veci nejim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 to zní jako parádní hostina No já dneska nejspíš skončím v mekáči nebo kfc nebo burger kingu sel bych ke Kingovi,kdyz muzu dam si spise tam jidlo jak u Mc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ondro, modrý znamená dobře uleželí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 sel bych ke Kingovi,kdyz muzu dam si spise tam jidlo jak u Mc Mě chutná všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Nene modra kapusta ze dela z cerveneho zeli a pritom to je fialove co to je florenc Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Nene modra kapusta ze dela z cerveneho zeli a pritom to je fialove co to je florenc Odeslano z Iphone 4S část prahy, zastávka, kde se kříží metro B a C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ondro, modrý znamená dobře uleželí no ja sem asi moc kozervativni,ale trebas modry brambory nebo testoviny nejim,nejak mi ta barva nejde k jidlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ja si myslim ze po pullitru slivovice by Ti to bylo jedno aaaa Prahu uz znam Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.