baris Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 No já uvažuju, jestli to přehodit už tenhle týden a nebo koupit nový brzdy a až potom to udělat komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ja bych to delal komplet Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Jozzi: To víš není čas,jsem pořád v práci. jsem napsal v dobré ráano v 6:48 a hned sem usnul a vzbudil se až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 jozzi ale právě že nemám ještě nic koupeno, tak se to protáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Barisi to zvladnes Adi to ja jsem taky furt v praci, ale budto na mobilu nebo na pc podle aktualni polohy Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 To víš byl jsem skoro 3 týdny na nemocenksé takže mám teďka v práci co dohánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Fiiiha, to mi rika zebych si taky mohl strihnou nakou marodku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Dobré skoro poledne ... stále v práci,stále v práci :'> :: až do 18h. No a jako vždy,když jsem v práci ... venku pěkně ... snad už to vydrží Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Jozzi: žádné lenošení doma .... budeš makat až se z tebe bude kouřit :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 To mi rika Tome ze si skocim na cigaretku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Jozzi: tu se bude kůřit jedině z komína ale jo dej si Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Tome já zachvíli bohužel razím na odpolední,už to začíná-hezké počasí a hnusná odpolední. A zítra 12ctka od 6ti do 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Adi to já znám ... jak jsem v práci je pěkně,jsem doma je hnusně Tak ať ti v práci pěkně utíká ... já jsem dnes taky od 6 do 18 Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 To je jako u mne, ale dneska odpoledne grilujem za garazema, budu na vas myslet Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 já chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Hmm venku pěkně a mě čeká šichta od 14 do 22 Asi po sváče zdrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Tak dneska první letošní projížďka v mém polokabrioletu... dvojpolohový šíbr Ondrero: nezoufej jsme na tom úplně stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ja jsem taky v praci do 22 ale krasne si ho zprijemnim Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 tak po obede je nejlip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Tak tak Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Já jsem si dneska zašel k Asiatům na nejich bezkonkurenční rizoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ted jsem obevil ty ikonky libi se mi. Kdo chce, abych mu to naklikal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Jakepak ikony pane ? Rad se kouknu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Je tu někdo z LBC kdo fandí Tygrům....Pěkně hráli dneska...hm a Pinec ten zákrok na konci A semifinále juchůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 U mne jen s jen Ocelaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.