jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Barisi , Ty jso nenasyta , přidou , s časem ,prozatim se kocham sam a čekam kdy pořadně přihřeje sluničko , to oželim i tu klimu v kanclu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 no aspoň nějaký, postupem času můžeš dělat další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ja nic dělat nebudu ja jsem v praci a ne na zavodeh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 nevymlouvej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 jen tak trošku jo ale jak si tak zavspominam, kdysi hodily jinaci slečny, odvaznejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 se tě asi bojí, že bys na ně jinak skočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ne ne , ja jsem slusne vyhovanej ,ale jak bychtely samy , no nic bych nenamital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 jo takhlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ... ale namyti se je zeptam nafasovaly by bikiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 myslím že by jsme měli hned plno, když by jsme nechali výhled do kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ale za poplatek samozřejmě To chce myslet ekonomicky pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ty si u pokladny, tak to máš na starost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ale tak to radši mě u sporaku zabudovat to vystavit na vyhled dřez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Nějak jsem tu větu nepobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) :D jozzi, to se vymyslí Editováno: 19. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 kdybys mě viděl tak to pobereš to viš na mědvěda u sporaku se nikdo divat nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Heleť jestli to není moc osobní...Kolik teda měříš a vážíš?Neboj nejsou tu ženský Já jen abych věděl jak jsem na tom oproti medvědovi já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 to zavání seznamkou pánové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Muck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) Mě se po klucich škyta, mam raději slečny , mužou byt i ženy ,ale jen zahovale a s nepřetačenym tahometrem 190/105 byvaly vspěrač Editováno: 19. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 No tak to já u tý kasy nebudu...Já mám 176 a 100 To mi připomnělo ten vtipnej inzerát. Něco v tom smyslu...Prodám ženu...Málo žere,v kůži,spolehlivá,málo neježdíno,Airbagy OK atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 :D :D jo tak přesně ten jsem vypravěl dneska slečnam v praci 2 z šesti nepohopily, holt blondyny ... ale jo klidne u te kasy bud , ja moc řvat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 No s tebou já dělat nebudu...Něco potento a dostanu na budku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ja už se nervu ja už jsem hodny ,mě už stači jeden mustek ja tedka řešim spory u piva snad krom těch pracovnich , to bys kdyžtak byl bez premii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Hoši já mám 193, takže jsem jasnej vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.